Cfw Önerir Misiniz? [5800 XpressMusic]

Konu Sahibi
Cfw Önerir Misiniz? [5800 XpressMusic]
arkadaşlar geçen gün ilkkez cfw yükledim 3 senelik telefonuma şunu; http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...as-symbian-belle-fp6-03-03-2013-a-604563.html

2-2.5 giden şarjımı her akşam şarja takmak zorunda kalıyorum...
program falanda yuklu değil widget deseniz 3 tane var battery mon. bildirimler, saat...

-Sorum şu bunu gibi sorunsuz, ancak şarj tüketimi daha düşük bi cfw var mı?
yoksa ofw ye dönücem...

cfwler şarj yer çünkü görsel olduğu için ofw orjinal şarj yemez

birde şunu dene bakalım

evet tck cfw sı performans içın yapılmıştır.

çoluk çocukmu ? ya bırak ALLAHını seversen böyle yapacaksan kullanma o zaman o fw için kaç ay çalışıldı biliyormusun ? Lütfen biraz saygın olsun

Tepkiler: adamol66, vakka_01 ve only_download
çoluk çocukmu ? ya bırak ALLAHını seversen böyle yapacaksan kullanma o zaman o fw için kaç ay çalışıldı biliyormusun ? Lütfen biraz saygın olsun

arkadaş bu cfwnin yapılışında yoktu bilmiyordur sakin

Tepkiler: only_download
    Konu Sahibi
ben bilmem arkadaşım bana m yaptı? yapıyorlarsa yoruma açık olacaklar... kaç aydır bilemem ama kaç ay uğraşırlarsa uğraşsınlar uyarı sesleri açıkken arkadaşlarımın yanında telefonumu kapatmaktan çekinirim o derece. Zevk, bakış açısı, biraz da genel kültür işi böyle işler, yine de teşekkürler o yapanlara.

- - - Eklendi - - -

arkadaş bu cfwnin yapılışında yoktu bilmiyordur sakin
teşekkürler paşam senin yerin başka emeğine sağlık...

Tepkiler: hikmet366
beğenmezsn kullanmazsın orjinal yazılıma dönersin olur biter

Konu Sahibi
Yine ayni soruyu sormak icin konu acmak istemedim tck batarya performansi olarak iyi de vun da da ram yetmezligi var yokmu soyle hem bataryasi hem rami iyi olan bi cfw onerisi olan beyler.?