AIS Üye Genc007' Alıntı: Reyting almaz mı abi izleyici sayısına bak Türk Lokumu da olması lazım orada bir yerlerde Genişletmek için tıkla ... Var var
Genc007' Alıntı: Reyting almaz mı abi izleyici sayısına bak Türk Lokumu da olması lazım orada bir yerlerde Genişletmek için tıkla ... Var var
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Var var Genişletmek için tıkla ... Sadece iki yıl Türkiyede kaldın değil mi?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Sadece iki yıl Türkiyede kaldın değil mi? Genişletmek için tıkla ... İki yıl önce kaldım
Genc007' Alıntı: Sadece iki yıl Türkiyede kaldın değil mi? Genişletmek için tıkla ... İki yıl önce kaldım
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: İki yıl önce kaldım Genişletmek için tıkla ... Peki kaç yıl kaldın?
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Dubai Genişletmek için tıkla ... Türkiyeyi özlüyor musun?
Cezzbedici3 Üye Bi Şahin'in arkasında yazıyordu hayaller Dubai hayatlar sanayi Senin hayat Dubai olmuş maaşallah sanayi levelini atlamışsın
Bi Şahin'in arkasında yazıyordu hayaller Dubai hayatlar sanayi Senin hayat Dubai olmuş maaşallah sanayi levelini atlamışsın
AIS Üye Cezzbedici3' Alıntı: Bi Şahin'in arkasında yazıyordu hayaller Dubai hayatlar sanayi Senin hayat Dubai olmuş maaşallah sanayi levelini atlamışsın Genişletmek için tıkla ... 2 gündür buradayım Genc007' Alıntı: Dubainin kızları nasıl? Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3' Alıntı: Bi Şahin'in arkasında yazıyordu hayaller Dubai hayatlar sanayi Senin hayat Dubai olmuş maaşallah sanayi levelini atlamışsın Genişletmek için tıkla ... 2 gündür buradayım Genc007' Alıntı: Dubainin kızları nasıl? Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye TurkSaw' Alıntı: 2 gündür buradayım Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: 2 gündür buradayım Genişletmek için tıkla ... ne kadar kalacaksın
TurkSaw' Alıntı: 2 gündür buradayım Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: 2 gündür buradayım Genişletmek için tıkla ... ne kadar kalacaksın
AIS Üye Cezzbedici3' Alıntı: ne kadar kalacaksın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl
Cezzbedici3' Alıntı: ne kadar kalacaksın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl
Cezzbedici3 Üye TurkSaw' Alıntı: Bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl Genişletmek için tıkla ... Neye göre değişecek ay veya yıl
TurkSaw' Alıntı: Bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl Genişletmek için tıkla ... Neye göre değişecek ay veya yıl
ModX Moderator Konu Sahibi Cezzbedici3' Alıntı: Valla iyisin Genişletmek için tıkla ... Adam ışınlanmayı buldu belki abi