segga Üye ya arkadaslar lınk bozuk herhalde gırmıo hata werıo bı baska lınk werırsenıs sewınırım ya saolun
ozgu-r Üye bende samsung lindy var,acaba bu programı telefonumda kullanabilir miyim?paylaşımın ve cevap için şimdiden teşekkürler.
bende samsung lindy var,acaba bu programı telefonumda kullanabilir miyim?paylaşımın ve cevap için şimdiden teşekkürler.
koful01 Üye Admin bende puppetmaster sitesi açılmıyo programı nasıl ındırebılırım yardımcı olurmusn ? msn - Frozen_Fray@hotmail.com Tşkrler.
Admin bende puppetmaster sitesi açılmıyo programı nasıl ındırebılırım yardımcı olurmusn ? msn - Frozen_Fray@hotmail.com Tşkrler.
xxxYorguNxxx Üye Arkadaşım bir şey söyliyeceğim yha ben kendi telefonumdan bluetoouthla başka bir telfonun içine giremiyorum neden acaba yardım ederseniz mutlu olurum mesajlarınızı atsanız daha ii olur.....
Arkadaşım bir şey söyliyeceğim yha ben kendi telefonumdan bluetoouthla başka bir telfonun içine giremiyorum neden acaba yardım ederseniz mutlu olurum mesajlarınızı atsanız daha ii olur.....