seda88 Üye kardelenahmet' Alıntı: işte link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeş kurulumu yok bunun 17 mb lik bi dosya var kurulma şekli hakkında bilgi alabilirmiyiz yine de tşk ederiz ama gerçekten açıklamasının olmaması üzücü
kardelenahmet' Alıntı: işte link : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kardeş kurulumu yok bunun 17 mb lik bi dosya var kurulma şekli hakkında bilgi alabilirmiyiz yine de tşk ederiz ama gerçekten açıklamasının olmaması üzücü
HolyDemon Üye calısıyomu baktınız mı ? --------------- Ekleme --------------- half life değil bu şimdi test ettim doom bu :S
calısıyomu baktınız mı ? --------------- Ekleme --------------- half life değil bu şimdi test ettim doom bu :S
recep0687 Üye arkadaşlar ben n72 ye kuramadım. kurulumu nasıl bir tane sis 2 tane wad dosyası var kurulumu bilen birisi detaylı bir şekilde anlatabilirmi...
arkadaşlar ben n72 ye kuramadım. kurulumu nasıl bir tane sis 2 tane wad dosyası var kurulumu bilen birisi detaylı bir şekilde anlatabilirmi...