ogz_07
Üye
-
Konu Sahibi
-
sgs3'un ekranı servislerde 600tl'yi buluyor. Bence 2ay da sürse bekle derim.
hocam cok buyuk bı sacmalık degılmı neymıs kullanıcı hatalarında yasal bır ıslem surecı yokmus :/ seneye yollayın ozamanbunda 20 iş günü yasal süre yok arkadaşım dogru ama sonuçta bir sigorta firması bu yüzden sigorta zararını kaç günde gidermesi gerekiyor benim bildigim 5 iş gününde zarar karşılanmalı ama tamir işlemi bir durum oldugu için 25 iş günü yasal süresi oldugunu düşünüyorum ne kadar dogrudur bu söyledigim bilmiyorum ama böyle olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun
baska bır sıgorta fırması olabılırmı bahsettıgınız
Aynen katılıyorum ....
Ayrıca abim 4s i cep kaska yolladı 2 haftaya yapıtılar ve geldi
baska bır sıgorta fırması olabılırmı bahsettıgınız
1 ay oldu aradıgımda denılen telefonunuz onarımda cuma radıgımda telpa damı cıhaz ordan bılgı alıyım dedım toplu yolladıgımız ıcın bılgı alamazsınız dedıler max bır suresı yokmu bunun dıorum yok denılıor :/arkadaşım en fazla 15 günde gelio normalde
Sorunlu bir firmaymış bana kalırsa yaptırma zaten bu kaskolar sadece samsunglara yapılmalı bence bir samsung kullanıcısı olarak söylüyorumkonu açmak istemedim..buradan sorayım..lumia 820 aldım..cepkask yaptırsam değer mi acaba..o kadar da şikayet var..40 gün 50 gün telefonu bekleyenler var..yoksa hiç bulaşma mı diyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?