akyazılı Üye güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim ama türk insanı pek kural sevmez trafik kurallarını sevmediği gibi
güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederim ama türk insanı pek kural sevmez trafik kurallarını sevmediği gibi
birteko Üye hakkaten mükemmel bir konu hepsine olmasada yapabildiklerim kadar dikkat ederim mecbur üstümüde tasıyoz yapcak bisey yok sabah onlan kalkıyoz pencerenin dibinde duruyor.. tesekkür ederim mustafa kardes
hakkaten mükemmel bir konu hepsine olmasada yapabildiklerim kadar dikkat ederim mecbur üstümüde tasıyoz yapcak bisey yok sabah onlan kalkıyoz pencerenin dibinde duruyor.. tesekkür ederim mustafa kardes
teknisyen03 Üye Telefonlarda SAR değerinin burda öğrendim ve kendi telefonuma baktım0.35 çıktı sanırım iyi bir sonuç nokıa 6600i slide
Telefonlarda SAR değerinin burda öğrendim ve kendi telefonuma baktım0.35 çıktı sanırım iyi bir sonuç nokıa 6600i slide
● aLuvi ● Üye gerçekten Uyulması Gereken Ve Önemli ''KURALLAR'' Olarak Düşünebileceğimiz Bilgiler , Saolasın Furkan Abi ..
gerçekten Uyulması Gereken Ve Önemli ''KURALLAR'' Olarak Düşünebileceğimiz Bilgiler , Saolasın Furkan Abi ..
ivdg Üye 10 - SAR oranına dikkat SAR (Elektromanyetik dalga birimi) seviyesi düşük bir cep telefonu alın hangisinin dusuk oldgnu nerden bilcez????
10 - SAR oranına dikkat SAR (Elektromanyetik dalga birimi) seviyesi düşük bir cep telefonu alın hangisinin dusuk oldgnu nerden bilcez????
djmuro08 Üye Sar oranı düşük cep telefonları almalısın yazıyor.Ben kendim dikat ediyorum ancak telefon üreticilerinin de dikkat etmesi gerekmez mi ?
Sar oranı düşük cep telefonları almalısın yazıyor.Ben kendim dikat ediyorum ancak telefon üreticilerinin de dikkat etmesi gerekmez mi ?