Tuba.Erva Üye Gunaydn.d uyandm coktan ya.dsardaym.alsverıs yapıp birkac yere ugrayacagm.sonra ckcam.elim dolu yazamıyorum
Gunaydn.d uyandm coktan ya.dsardaym.alsverıs yapıp birkac yere ugrayacagm.sonra ckcam.elim dolu yazamıyorum
Dafny Üye coldman41' Alıntı: yanımda oturan arkadaşıma: ne bakıyon Genişletmek için tıkla ... Yanında oturan arkadaşına sms mi gönderdin
coldman41' Alıntı: yanımda oturan arkadaşıma: ne bakıyon Genişletmek için tıkla ... Yanında oturan arkadaşına sms mi gönderdin
coldman41 Üye Dafny' Alıntı: Yanında oturan arkadaşına sms mi gönderdin Genişletmek için tıkla ... her zaman yaparım baskasına msj atıyomus gibi yapıp yanımdakilere msj atarım ama artık yemiyolar
Dafny' Alıntı: Yanında oturan arkadaşına sms mi gönderdin Genişletmek için tıkla ... her zaman yaparım baskasına msj atıyomus gibi yapıp yanımdakilere msj atarım ama artık yemiyolar
Dafny Üye coldman41' Alıntı: her zaman yaparım baskasına msj atıyomus gibi yapıp yanımdakilere msj atarım ama artık yemiyolar Genişletmek için tıkla ... İlginç Gönderdiğim son mesaj : Gördün ya.d
coldman41' Alıntı: her zaman yaparım baskasına msj atıyomus gibi yapıp yanımdakilere msj atarım ama artık yemiyolar Genişletmek için tıkla ... İlginç Gönderdiğim son mesaj : Gördün ya.d
zaza Üye hatırlamıyorum ama gerçekten hatırlamıyorum yok yanlış anladın sayın maxi üyesi sana diyorum ben