okancebi Üye gönderdim hadi bakalım bekliyorum freesinger kuruldu fakat diğer program süresi geçmiş serifika diyor yoksa sertifikam gelincemi indireceğim anlamadım
gönderdim hadi bakalım bekliyorum freesinger kuruldu fakat diğer program süresi geçmiş serifika diyor yoksa sertifikam gelincemi indireceğim anlamadım
xomarx Üye sağolasın kardeş allah razı olsun ben bu sertifikayı nerden alacam nasıl alacam yardımcı olabilirmisiniz
sağolasın kardeş allah razı olsun ben bu sertifikayı nerden alacam nasıl alacam yardımcı olabilirmisiniz
kratos61 Üye yaw üstadm niye uğrasıyorsunuz sertifika yapmayla telefonunu hacklesen daha iyi değilmi rom pacter yöntemiyle sorunsuz bir sekilde yüklersiniz
yaw üstadm niye uğrasıyorsunuz sertifika yapmayla telefonunu hacklesen daha iyi değilmi rom pacter yöntemiyle sorunsuz bir sekilde yüklersiniz
Amaru Shady Üye kratos61' Alıntı: yaw üstadm niye uğrasıyorsunuz sertifika yapmayla telefonunu hacklesen daha iyi değilmi rom pacter yöntemiyle sorunsuz bir sekilde yüklersiniz Genişletmek için tıkla ...
kratos61' Alıntı: yaw üstadm niye uğrasıyorsunuz sertifika yapmayla telefonunu hacklesen daha iyi değilmi rom pacter yöntemiyle sorunsuz bir sekilde yüklersiniz Genişletmek için tıkla ...