06ank42konya Üye ben bugun wave 2 aldım işletim sıstemını andoroıd e çevirebilcegim bi program varmı?
yakarici Üye Ben telefonuma jar dosyasını kurdum ve gayet güzl çalıştı. Telim 5800 XM. Dostum eline sağlık. Çok güzel uygulama...
Ben telefonuma jar dosyasını kurdum ve gayet güzl çalıştı. Telim 5800 XM. Dostum eline sağlık. Çok güzel uygulama...
c_z55 Üye arkadaşlar indirdiğiniz müziğin ses kalitesini önemsiyorsanız tubidy i önermem. gerçekten de berbat ses kalitesi var mp3lerin. zaten dosya boyutundan da kolayca anlayabilirsiniz bunu. 1-1,5 mb mp3 mü olur...
arkadaşlar indirdiğiniz müziğin ses kalitesini önemsiyorsanız tubidy i önermem. gerçekten de berbat ses kalitesi var mp3lerin. zaten dosya boyutundan da kolayca anlayabilirsiniz bunu. 1-1,5 mb mp3 mü olur...
sukrukaya01 Üye death8080' Alıntı: pcden mp3 aç telefonun ses kayıt uygulamasından kaydet aynı şey gereksiz bir site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları deneyin şimdiye kadar aradığım tüm mp3 leri buldum yükledim Genişletmek için tıkla ... sağol bir deneyelim
death8080' Alıntı: pcden mp3 aç telefonun ses kayıt uygulamasından kaydet aynı şey gereksiz bir site Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları deneyin şimdiye kadar aradığım tüm mp3 leri buldum yükledim Genişletmek için tıkla ... sağol bir deneyelim