kncrpn Üye SAYIN ABONEMIZ BAKIYENIZ KISA BIR SURE ICINDE BITECEKTIR.LUTFEN LIRAKART, BAYILERIMIZ VEYA ANLASMALI BANKARALIN ATMLERI ARACILIGI ILE YUKLEME YAPINIZ.
SAYIN ABONEMIZ BAKIYENIZ KISA BIR SURE ICINDE BITECEKTIR.LUTFEN LIRAKART, BAYILERIMIZ VEYA ANLASMALI BANKARALIN ATMLERI ARACILIGI ILE YUKLEME YAPINIZ.
Revengeful Emekli Yönetici Burak' Alıntı: Gelen son mesaj "oğlum boşa sevgi gösteriyon onlara, onların umrunda mı sanki ? Bırakıp gıdiyorum desen tınlamazlar, kapat neti girme bidaha benim gibi yap" gönderen malum kişi Genişletmek için tıkla ... Gelen mesaj: hayırsız insan biraz mesaj atar ! bir ara buluşalım özledim, red kabul etmiyorum, geleceksin
Burak' Alıntı: Gelen son mesaj "oğlum boşa sevgi gösteriyon onlara, onların umrunda mı sanki ? Bırakıp gıdiyorum desen tınlamazlar, kapat neti girme bidaha benim gibi yap" gönderen malum kişi Genişletmek için tıkla ... Gelen mesaj: hayırsız insan biraz mesaj atar ! bir ara buluşalım özledim, red kabul etmiyorum, geleceksin
minoo Üye "Dön dayanamıyorum artık, dön bu ne çok yalnızlk çık gel ne olursn apansz hadi dönn hadi dön! Son ses dinliyorm vala ((:"
"Dön dayanamıyorum artık, dön bu ne çok yalnızlk çık gel ne olursn apansz hadi dönn hadi dön! Son ses dinliyorm vala ((:"