minoo Üye Hello gece kuşları! Bu akşam Kanal D'de Evlen Benimle adlı film var saat 23.30'da. Öyle işte, sonra Seyhan niye söylemedin vs diye kafamı şişirmeyin
Hello gece kuşları! Bu akşam Kanal D'de Evlen Benimle adlı film var saat 23.30'da. Öyle işte, sonra Seyhan niye söylemedin vs diye kafamı şişirmeyin
fireman87 Üye Zincirlerinden boşanmış gibi sevdim / seviyorum / seveceğim seni... Butun bu zamansızlıkta aklımdasın daima, aklına geleyim istiyorum bende iade-i ziyaret mahiyetinde
Zincirlerinden boşanmış gibi sevdim / seviyorum / seveceğim seni... Butun bu zamansızlıkta aklımdasın daima, aklına geleyim istiyorum bende iade-i ziyaret mahiyetinde
Flo Rida Üye by şarlo' Alıntı: Hayırlı cumalar... Genişletmek için tıkla ... Herkese hayırlı Cumalar. ----------Eklendi @ 12:34:16 ---------- Yazıldı @ 12:33:49 ---------- Ve 'olum bırak birisine ne zaman gelcem bilmiom'
by şarlo' Alıntı: Hayırlı cumalar... Genişletmek için tıkla ... Herkese hayırlı Cumalar. ----------Eklendi @ 12:34:16 ---------- Yazıldı @ 12:33:49 ---------- Ve 'olum bırak birisine ne zaman gelcem bilmiom'
by şarlo Üye qäwé_0wér' Alıntı: Herkese hayırlı Cumalar. ----------Eklendi @ 12:34:16 ---------- Yazıldı @ 12:33:49 ---------- Ve 'olum bırak birisine ne zaman gelcem bilmiom' Genişletmek için tıkla ... gerçekten en son bu mesaj geldi :-)
qäwé_0wér' Alıntı: Herkese hayırlı Cumalar. ----------Eklendi @ 12:34:16 ---------- Yazıldı @ 12:33:49 ---------- Ve 'olum bırak birisine ne zaman gelcem bilmiom' Genişletmek için tıkla ... gerçekten en son bu mesaj geldi :-)
Flo Rida Üye by şarlo' Alıntı: gerçekten en son bu mesaj geldi :-) Genişletmek için tıkla ... banada arkinin flasını vercektim okulda
by şarlo' Alıntı: gerçekten en son bu mesaj geldi :-) Genişletmek için tıkla ... banada arkinin flasını vercektim okulda