TuRkiShCowboy Emekli Yönetici ChavRash' Alıntı: Cep telefonunuzdan internete bağlanmak ve resimli mesaj göndermek için bu mesaja 'evet' yazıp cevaplayın. 7048 Vodafone. Genişletmek için tıkla ... Bu bana da her gün geliyor yahu
ChavRash' Alıntı: Cep telefonunuzdan internete bağlanmak ve resimli mesaj göndermek için bu mesaja 'evet' yazıp cevaplayın. 7048 Vodafone. Genişletmek için tıkla ... Bu bana da her gün geliyor yahu
minoo Üye puhahah lan iletini gördüm öldm ya .d harbiden he hep oyle yuksekten uçar o .d.d dur okulda anltcm acilen msnden ckmak zorunda kaldm .d mck bebek .d hala guluyom ya .d.d.d
puhahah lan iletini gördüm öldm ya .d harbiden he hep oyle yuksekten uçar o .d.d dur okulda anltcm acilen msnden ckmak zorunda kaldm .d mck bebek .d hala guluyom ya .d.d.d
greenmile Üye şehr-i bandırma artık .) dün geldim gecenin 3ünde otogardaydım ama bi karşılayanım bile olmadı
'Maxi Genç Üye "cok aLdandim masaL Tadindaki a$klara pamuk prensesTe ka$armi$ inanmayin masaLLara" bi is icin Lazimdi arkadas o ise yardimci oLdu
"cok aLdandim masaL Tadindaki a$klara pamuk prensesTe ka$armi$ inanmayin masaLLara" bi is icin Lazimdi arkadas o ise yardimci oLdu
Anıl Umut Emekli Yönetici ''Lan kutlama mesajı çektim,niye geri dönmedin '' Tl yi bulduk kaldı beleş sms imiz olsun..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ali Ağaoğlu' Alıntı: Ali bey borsadaki artış devam edecek sizin emrinizi bekliyoruz Genişletmek için tıkla ...
Ali Ağaoğlu' Alıntı: Ali bey borsadaki artış devam edecek sizin emrinizi bekliyoruz Genişletmek için tıkla ...