Dafny Üye yarın sınavım var çalışmam lazım bye --------------- Ekleme --------------- hım ben 2 saat once msj atmıstım o zmn napıyodun.d
yarın sınavım var çalışmam lazım bye --------------- Ekleme --------------- hım ben 2 saat once msj atmıstım o zmn napıyodun.d
batuone Üye gelen msj şu: lan hergele biz sana demedik mi o çocuğu dövme diye pazartesi görüşcez senle edit:bunu diyen bebeyi bulursam beynini kıracam
gelen msj şu: lan hergele biz sana demedik mi o çocuğu dövme diye pazartesi görüşcez senle edit:bunu diyen bebeyi bulursam beynini kıracam
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: ''olsun geçsin de ictiğine deysn artk napalm'' Genişletmek için tıkla ... benım msjım ** gec sen dalganı
minoo' Alıntı: ''olsun geçsin de ictiğine deysn artk napalm'' Genişletmek için tıkla ... benım msjım ** gec sen dalganı
minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: benım msjım ** gec sen dalganı Genişletmek için tıkla ... evet sana gelen de zenconun mesajı mı büyük ihtimal dalga geçiyorsundur
Tuba_erva' Alıntı: benım msjım ** gec sen dalganı Genişletmek için tıkla ... evet sana gelen de zenconun mesajı mı büyük ihtimal dalga geçiyorsundur
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: evet sana gelen de zenconun mesajı mı büyük ihtimal dalga geçiyorsundur Genişletmek için tıkla ... evet mac muhabbetı azcık dalga gectımde
minoo' Alıntı: evet sana gelen de zenconun mesajı mı büyük ihtimal dalga geçiyorsundur Genişletmek için tıkla ... evet mac muhabbetı azcık dalga gectımde