'Maxi Genç Üye "hayir.burak ve Larqe diqer sinifTa bizim sinif hocaLari daha iyi oLdugu icin onLar buraya geLcek"
minoo Üye "Sen de sûrekli yiyorsun ha ama güzellgini koruyorsun bu ne is ya tamam cnm sna afiyt olsun bn de ruyalar alemine sefere cikaym "
"Sen de sûrekli yiyorsun ha ama güzellgini koruyorsun bu ne is ya tamam cnm sna afiyt olsun bn de ruyalar alemine sefere cikaym "
Yasminozz Üye Ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana...sakın dinlerken ağlama...ruhum artık yanında... --------------- Ekleme --------------- Senden uzakta hep bir şeyler eksik... --------------- Ekleme --------------- Sen vurdun da ben ölmedim mi... --------------- Ekleme --------------- Aldanma çocuksu masum yüzüne...mutlaka terkedip gidecek bir gün...kanma sever gibi göründüğüne seni sevmiyorum diyecek bir gün... --------------- Ekleme --------------- Ya bnm olursun ya kara toprağın..
Ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana...sakın dinlerken ağlama...ruhum artık yanında... --------------- Ekleme --------------- Senden uzakta hep bir şeyler eksik... --------------- Ekleme --------------- Sen vurdun da ben ölmedim mi... --------------- Ekleme --------------- Aldanma çocuksu masum yüzüne...mutlaka terkedip gidecek bir gün...kanma sever gibi göründüğüne seni sevmiyorum diyecek bir gün... --------------- Ekleme --------------- Ya bnm olursun ya kara toprağın..