Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap .... nolu abonemiz sizden cagri beklemektedir*Sectigin bir Vodafone'luyla gunde 1 TL'ye tam 10 saat konusmak icin GUNLUK 5XXXXXXXXX yaz 7580e gonder!
.... nolu abonemiz sizden cagri beklemektedir*Sectigin bir Vodafone'luyla gunde 1 TL'ye tam 10 saat konusmak icin GUNLUK 5XXXXXXXXX yaz 7580e gonder!
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: .... nolu abonemiz sizden cagri beklemektedir*Sectigin bir Vodafone'luyla gunde 1 TL'ye tam 10 saat konusmak icin GUNLUK 5XXXXXXXXX yaz 7580e gonder! Genişletmek için tıkla ... dur ben bi msj atayım barıı yazıkk
'TUĞ'' Alıntı: .... nolu abonemiz sizden cagri beklemektedir*Sectigin bir Vodafone'luyla gunde 1 TL'ye tam 10 saat konusmak icin GUNLUK 5XXXXXXXXX yaz 7580e gonder! Genişletmek için tıkla ... dur ben bi msj atayım barıı yazıkk
minoo Üye 2135'ten 3 dakika falan bişeyler yazıyodu ama okumadan sildim ----------Eklendi @ 08:03:20 ---------- Yazıldı @ 08:02:20 ---------- Aha mesaj geldi "Anaa 6.30da uyandm uyuyosndur dye yazmadm noldu gece?"
2135'ten 3 dakika falan bişeyler yazıyodu ama okumadan sildim ----------Eklendi @ 08:03:20 ---------- Yazıldı @ 08:02:20 ---------- Aha mesaj geldi "Anaa 6.30da uyandm uyuyosndur dye yazmadm noldu gece?"
tempestshine Üye sizi arayarak hattınızın terör örgütü tarafından kullanıldığını beyan edip para göndermenizi talep edenlere inanmayınız,para havalesi yapmayınız POLİS
sizi arayarak hattınızın terör örgütü tarafından kullanıldığını beyan edip para göndermenizi talep edenlere inanmayınız,para havalesi yapmayınız POLİS