Cep telefonu Yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Cep telefonu Yardim
flash playeri olan ve kamerasinda flashve cozunurlugu iyi olan telefon ariyorum fiyati cok pahali olmayan telefon onerilerinizi bekliyorum

Elektr0

Üye

Yaa oo tellerin kamerası iyi degil ki (N8 hariç) malzemeden çalmış nokıa...fiyatı uygun ve flash playerı olan tel + kamerada iyi olacak... fiyat aralıgını söylesen ona göre bir tavsiyede bulunurduk..optimus black iyi

Adam piksel manyagı olmak istiyor al kardesim C7 yi de gör şeyi öhö öhöö pikseli yani
Saka biyana bütçeni söyle sana en iyi kameralı telefonları önereyim dostum.

Samsung gioya bak fiyatı 500 TL veya sony ericsonun modellerine

Tepkiler: Elektr0
    Konu Sahibi
500-600 tl fiyati olan kamera cozunurlugu dusukde olabilir dediginiz telefonlar pahali nette arastirdim flash playerli telefon alamayacam galiba ama en azindan kamerasinda flash olmali basks onerilerinizi bekliyorum

----------Eklendi @ 02:44:45 ---------- Yazıldı @ 02:41:24 ----------

Samsung gioya bak fiyatı 500 TL veya sony ericsonun modellerine
gioya baktim ne kamerasinda flash var nede flash player

Hocam sen ne yapacaksın flashı fener falan mı lazım oluyo
Huawei ideos X5'i incele iki flashda var.Kamera 5 Mp ama açık söyliim pek iyi degil sanırım lensten kaynaklı ama olsun flash var
Fiyat tam sana uygun iyi telefon incele

serinaga

Üye

YAW bunlardan daha iyi çeken kamera mı var ? Her dijital makinede olduğu gibi gece çekimleri hariç yüzlerce resim çektim, cam gibi resimler ...

Flashı bilmemde flash player olacak ne de olsa androidli telefon

Elektr0

Üye
YAW bunlardan daha iyi çeken kamera mı var ? Her dijital makinede olduğu gibi gece çekimleri hariç yüzlerce resim çektim, cam gibi resimler ...

N8 harika dostum ama bana C7 C6-01 iyi deme şimdi .2008 de üretilen kp320 de bile bir Dijital fotograf makinasının kamerasındaki özellikler var. ama ben oo C7 ve C6-01 da göremedim...hiç olmazsa AF olsun yaaa onlar kamera degil ki ya X2 de cam gibi çekiyor bana göre iyi degil ya...N8e bir sözüm yok maşallah tam bir kamera telefonu...onu alırsamda zaten kamerası için tercih ederim.. E7 - C7 - C6-01 telefon üzerine entegre edilmiş birer delik... haa bir kapı deliginden bakmışsın ha onların kamerası aynı...N73 - N78 - N79 - X6 kamera bunlarda var ve sayamadıgım bir çok nokıa modelinde...

Dostum ne içtin sen N73 - N78 - N79 - X6 bu telefonlar nasıl fotograf çekiyor haberin var mı senin
En kral telefonlarla kapısıyor bu telefonlar kamera konusunda

Tepkiler: harun22

Burak

Üye
n73ün kamerası güzel. Flaş falanda vardı, 3.2 kamera.

harun22

Üye
Dostum ne içtin sen N73 - N78 - N79 - X6 bu telefonlar nasıl fotograf çekiyor haberin var mı senin

Bunu söylerken benim fotoğrafları kasteddiğini düşündüm (N79). Öyleyse teşekküler

Elektr0

Üye
yaa bana göre düz anlamsız isimsiz ne oldugu belirsizz bir kamera cam gibi göstiyor die eniyi olmuyor. nokıa nın carl zeiss imzası taşıyan kameraları güzel bence...

----------Eklendi @ 03:34:33 ---------- Yazıldı @ 03:33:18 ----------

tamam işte orjinal fotograf çekiyorlar ve C7 E7 C601 den çok çok iyiler...

Dostum o zaman o telefonlara niye aynı muameleyi yapiyosun.C7 ile 5800 arasında bile daglar kadar fark var (C7 kullanan birisi olarak söylüyorum bunu)

Bunu söylerken benim fotoğrafları kasteddiğini düşündüm (N79). Öyleyse teşekküler

Tabiki o telefonların hepsinin kamera performansını biliyorum.Aynı lense ve özelliklerde olan X6 kullanıyorum ve harika.Piyasadaki çogu kameradan daha iyi.Ne yalan söyliyeyim bazı karelerde N8'den bile daha iyi performans saglıyor.Ama bana göre N86 8MP bir numara

Elektr0

Üye

özetle nokıa nın carl zeis imzası taşıyan modelleri seviyom yalan yok şimdi çok mükemmel kamera yapmışlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...