Cep Telefonu tavsiyesi lüften.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06eed

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu tavsiyesi lüften.
Bir kaç gün içinde telefon alacağım. Daha önceden foruma trident almayı düşündüğüm için bir başlık açmıştım. Fakat trident almaktan vazgeçtim. Bu arada bayağı bir araştırma yaptım.
modeli ilgimi çekti. Bu marka ve model hakkında bilgisi olan varmı? Önerir misiniz?

Çift hatlı bir telefon almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler;
* Çift işlemci
* Düşük SAR değeri
* 2 MP veya üstü kamera
* GPRS+EDGE
* Java
* Bluetooh
* Radyo
* 3G olursa daha iyi olur
* Dokunmatik ekran olursa iyi olur.
Bu model dokunmatik ekran dışındakileri karşılıyor. Acaba bu model dışında bildiğiniz başka bir model var mı?

C01aY

Üye
Nokia 5320 Xpress Musici incelemenizi tavsiye ederim.

Odysseus

Üye
Cihazı Teknosa da inceledim. Java desteği mevcut. Bahsettiğiniz özellikler olacaksa 3G ve dokunmatik ekranı yok. Bir problem daha var. Mesaj yazmayı seviyorsanız tuşları çok sert.

06eed

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 Xpress Musici incelemenizi tavsiye ederim.
Tavsiyeniz teşekkür ederim. Fakat bu model çift hatlı değil. Ondan dolayı işime yaramıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Cihazı Teknosa da inceledim. Java desteği mevcut. Bahsettiğiniz özellikler olacaksa 3G ve dokunmatik ekranı yok. Bir problem daha var. Mesaj yazmayı seviyorsanız tuşları çok sert.
İlginiz için teşekkür ederim.

Mesaj çekmeyi sevmem. Ondan o problem değil. Ama ben 3G' si var biliyorum? Adı ordan geliyor olmalı bu linkte cihazın özellikleri içinde 3G var. Birde görme şansınız olmuş. Plastiğinin kalitesi nasıl?

emir.han

General Mobile güzel telefon babam kullanmıştı bu model değil ama

Odysseus

Üye

Mesajınızı düzenleyin lütfen. Forumda büyük harf kullanmayınız.

gokan90

Üye
nokia 5800 almayı planlıyordum fakat yapılan yapılan yorumları okuyunca kafam karıştı,bu telefon istediğim özelliklere sahip ama alınca sorunla karşılaşırım diye bir kuşku var .önerirmisiniz yoksa başka model bir telefon mu alayım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...