Cep telefonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut681

Üye
e6 yı bekle yakında gelir türkiyeye

Consul9

Üye
5730 xm aradığın telefon olabilir(gerçi senin istediğin özelliklerden biraz daha yüksek) ama nokia nokia sürekli adamı boğar samsng un android işlemcili çok güzel telefonları var ve ayrıca sony ericsson iyi telefonlar yaptı onları da düşünebilirsin ama bence iphone,nokia n9,samsung galaxy s2,sony ericsson xperia arc almayacaksan telefonunu değiştirme biraz sabret fiyatlarının düşmesini alırsın yoksa zaten alacağın telefon 5530 dan iyi olmaz

e5 öneriyorum kardeşim 5 mp kamera qwerty klavye gprs var ama kamerada lens yok çekimler kötü olabilir veya blackberry Curve 3G 9300 alabilirsin ama ben e5 öneriyorum blackberry düşünürsen 500 lira e5 600 lira kardeşim

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu klavyeli telefon alma isteği blackberry ile başladı.Fakat blackberry telefonların fiyatlarının 1000 lira civarında oluşu beni nokia ya yöneltti.Kamera olayı da kafamı bulandırmadı desem yalan.Biraz daha düşünmeliyim sanırım.

dokunmatik falan istersen şu günlerde c6 01 çok moda 8 mp kamera kapasitif ekran falan fiyatıda 600 lira symbian 3 var

pRime.

Üye
e72 veya e52 çok iyidir. Tuşluysa nokia.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik falan istersen şu günlerde c6 01 çok moda 8 mp kamera kapasitif ekran falan fiyatıda 600 lira symbian 3 var
Dostum dokunmatik zaten var benim istediğim klavyeli bir telefon.

----------Eklendi @ 19:46:34 ---------- Yazıldı @ 19:45:48 ----------

e72 veya e52 çok iyidir. Tuşluysa nokia.
E72 nin fiyatı çok uçuk.700-750 lira arası.O kadar para verecek olsam blackberry alırım

Ocean258

Üye
galaxy pro'da olabilir Lg gt 360 ta olabılır. Tasarım,şarj süresi ve hız olarak guzel telefonlar. fıyatlarıda uygun.. fiyatına gore en ıyı smartphonler'dan ıkısı bunlar..

Samsunspor

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...