Cep telefonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu önerisi
Arkadaşlar klavyeli bir cep telefonu almak istiyorum.Ayırabilceğim miktar en fazla 600 TL.Aradığım özellikler flaşlı kamerası olsun en az 3 MP.3G önemli değil.wi-fi olsun.Hoparlör kalitesi iyi olsun.Bana önerileriniz nelerdir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik olmayacak zaten dokunmatik bir telefonum var.Başka ne önerirsin klavyeli telefon olarak?

Galaxy pro önerebilirm
Ama açıkçası o paraya alacagın telefonlar sırf klavyesi ve tarzı için fiyat sisiriyor.
Piyasada sadece Nokia E6 ve Galaxy S Pro adam gibi klavyeli telefonlar ama onlarında fiyatlar 800-850 lira falan..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Dostum dokunmatik olmayacak.Şöyle söyleyim E serisi telefonlarından neler önerirsin?

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hmm oda epey pahalı yahu. Neyse önerin için teşekkürler.

650 liraya falan bulunabilir.Fiyat yüksek ise E71'e de bakabilirsin o daha uygun.
Birde E5 var ama onun fiyatı hakkında tam bilgim yok.550-600 falan olabilir diye düsünüyorum

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bu E5 i duymuştum.E71 i pek düşünmüyorum modeli eskidi.Önerilerin için teşekkürler.

bu cihaza bakın android işlemci var

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Önerin için teşekkürler.

'Davut

Üye
e5 Güzel birşeye benziyor...

CS BETA

Üye
Nokia E75, E55, 5730 XpressMusic.

CS BETA

Üye
Dokunmatik düşünürsen, yeniden belirt

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

DiaBLoS

Admin
Kusura bakma ama askerdeyken teknolojiden epey bir uzak kaldım =)
Araştırıp sana bilgi vermek istiyorum...

Utku

Üye
Ne için düşündüğüne bağlı mesaj yazacaksan al e63 hem ucuz hemde paran cebinde kalır yok farklı bir şey için düşünüyorsan ona göre öneri yapayım

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Ne için düşündüğüne bağlı mesaj yazacaksan al e63 hem ucuz hemde paran cebinde kalır yok farklı bir şey için düşünüyorsan ona göre öneri yapayım
Ya hem mesaj için hemde almışken kaliteli birşey olsun istiyorum.E63 eski bir model yeni çıkan e serisi telefonlardan ne önerirsin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...