Cep Telefonu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Önerileri
Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum +5 mp flashlı kamerası olan hd video çekimi olan ve sarjı orta derecede giden youtubeden falan video izleyebileceğim kullanışlı işletim sistemi iyi android tercih ediyorum ve dokunmatik bir telefon istiyorum.fiyat aralığı ise 700-900 arası olabilir.

lg optimus yada xperia ray düşünüyorum arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
----------Eklendi @ 20:15:49 ---------- Yazıldı @ 20:01:45 ----------
-

TheCower

Üye
Böyle onlarca konu var ya hiç mi araştırma yapmıyorsun? 550tl ideos x5

htc desire z öneririm teknosada 900 lira çok iyi bi telefon android 2.2 5 mp otofocuslu kamera 720p hd video v.s kaçırma bence

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
htc desire z öneririm teknosada 900 lira çok iyi bi telefon android 2.2 5 mp otofocuslu kamera 720p hd video v.s kaçırma bence
o telefonu araştırdım ama sarjı 1 gün zar zor dayanıyormuş.

ozaman 100 daha kat lg optimus black al bada istersen samsung wawe 2 var

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
ozaman 100 daha kat lg optimus black al bada istersen samsung wawe 2 var
lg optimus'a bakıyorum şimdi ama onun hakkındada sarj sorunu varmış.arkada çalışan programları devre dışı bırakamıyormuşuz..androidlerde hep bu sorun var..sarj dayanmıyor

ozaman 3310 al kardeşim hepsinde sorun buluyosun htc desire z al şarj sorunu hangi telefonda yokki

veya nokia n8 de alabilirsin arkadaşta var sabahtan akşama kadar müzik dinliyor kulaklıkla şarj hağla ful

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
ozaman 3310 al kardeşim hepsinde sorun buluyosun htc desire z al şarj sorunu hangi telefonda yokki

veya nokia n8 de alabilirsin arkadaşta var sabahtan akşama kadar müzik dinliyor kulaklıkla şarj hağla ful

nokia n8 olabilir evet onda bir sorun yok sanırım teşekkür ederim

Sarj sorunu diye nitelendirdiğiniz şey kişinin kullanımına bağlı olan bişey, android cihazların hepsinin sarj süresi neredeyse aynıdır..
Benim tavsiyem optimus black, o fiyata bulabiliceğin en iyi smartphone diyebilirim sana.. Android 2.2 froyo işletim sistemi kullanmakta.
Ekran parlaklığını anlatmama gerek yok heralde nova display özelliği ile güneşli bi havada elini gölge yapmak zorunda kalmazsın dış mekanda %90 verim vermekte..
Nova display sAmoled ile yarışabilecek bi seri..Ön kamerası 2mp 512 mb ram var ARM Cortex A8 1000MHz işlemciye sahip.Dolayısıyla oyunlar ve uygulamalarda hız konusunda sıkıntı çekmezsin.Tasarım olarakta piyasadaki en şık telefon bence ağırlığı ve kalınlığı diğer telefonlara nazaran iyi ayarlanmış daha hafif ve çok ince..
Bu kriterlere uyuyorsa istediklerin şeyler bunu almak daha mantıklı olacaktır.

Ocean258

Üye
3 aydır kullanıyorum lg optımus black'e bak derım.. android 2.2 froyolu , ekran kalitesi tasarımı,şarj süresi bakımından cok memnunum telefondan android sayesinde oyun ve uygulamalardada sıkıntı cekmıyorsun.. fıyatına gore pıyasadaki en ıyı smartphone'lardan bırısı benım kanaatimce..

n9 al biraz sabret fiyatı düşer şaunda 1.500 yanılmıyorsam

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus yada xperia ray düşünüyorum

Xperia ray nedir yahu.. Optimus black'in yanından geçemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...