Nazy Üye Konu Sahibi Salihyet' Alıntı: ben ağızdan kaçmıştır diye tahmin edyiodum Genişletmek için tıkla ... mobil teknoloji ürünleri hedeflerine hep en kısa yoldan ulaşır adam hastaneye düştü diye arkadaşlarıda onu aramış, telefon birkaç kez çalmış içerde umarım telefon titreşimli değildir
Salihyet' Alıntı: ben ağızdan kaçmıştır diye tahmin edyiodum Genişletmek için tıkla ... mobil teknoloji ürünleri hedeflerine hep en kısa yoldan ulaşır adam hastaneye düştü diye arkadaşlarıda onu aramış, telefon birkaç kez çalmış içerde umarım telefon titreşimli değildir
goklerinhakimi Üye Nazy' Alıntı: mobil teknoloji ürünleri hedeflerine hep en kısa yoldan ulaşır adam hastaneye düştü diye arkadaşlarıda onu aramış, telefon birkaç kez çalmış içerde umarım telefon titreşimli değildir Genişletmek için tıkla ... evet bir de titreşimli olsa doktorların işi biraz daha zorlaşır
Nazy' Alıntı: mobil teknoloji ürünleri hedeflerine hep en kısa yoldan ulaşır adam hastaneye düştü diye arkadaşlarıda onu aramış, telefon birkaç kez çalmış içerde umarım telefon titreşimli değildir Genişletmek için tıkla ... evet bir de titreşimli olsa doktorların işi biraz daha zorlaşır