halit_ure Üye pardon paylaşım için teşekkürler yalnız en uygun ve en az kontor harcayan msn messenger hangisidir...
pardon paylaşım için teşekkürler yalnız en uygun ve en az kontor harcayan msn messenger hangisidir...
ardakral2 Üye yha keske windows Live meSSSenger de oLsaydı kardes biSi soRucam bu programLardan meseLa e buddy ben ona girdiğim zaman kac kontör gidio hattım vodafone ne kadar sürede ne kadar kontör qider ¿n:
yha keske windows Live meSSSenger de oLsaydı kardes biSi soRucam bu programLardan meseLa e buddy ben ona girdiğim zaman kac kontör gidio hattım vodafone ne kadar sürede ne kadar kontör qider ¿n:
delgardo Üye yaff kardeş 6233 icin msn programı arıyorum keşke hangi telefona uygun oldugklarınıda yazsaydın yaf ben nasıl bulacam buna göre yardımcı olursanız
yaff kardeş 6233 icin msn programı arıyorum keşke hangi telefona uygun oldugklarınıda yazsaydın yaf ben nasıl bulacam buna göre yardımcı olursanız
cp3kb24 Üye abi benim anlamadığım alperen buğra niye kendini banlattı sitedeki en sevdiğim üylerdendi ya o ne yapıcaz inş kısa zamanda geri döner
abi benim anlamadığım alperen buğra niye kendini banlattı sitedeki en sevdiğim üylerdendi ya o ne yapıcaz inş kısa zamanda geri döner