Cep Telefonlarının Gizli Hünerleri

gizli pil hünerini daha açıklayıcı anlatır mısın ben tuşluyom da sonuç bilinmiyor diyo

Teşekkürler arkadaşım bilgiler için. Ama *3370# olmuyor. 6600 kullanıyorum.

şarj uzatma olmadı yinede eyvallah..

EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ

Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, ( aradaki mesafe ne olursa olsun) o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25-30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karsı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız acılacaktır. Bagaj için de geçerlidir.
güzel bir bilgiymiş emeğine sağlık kardeşim

GİZLİ PİL GÜCÜ

Eğer cep telefonunuzun pili çok düşükse ve acil bir telefon bekliyor iseniz; Nokialar, rezerve pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak,telefonunuzu, rezerv pille çalışır hala getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde % 50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır. bu çlşmadı n73 de

6600da da çalışmadı. Zaten öyle bir özellik olsa telefonun şarjı azaldığında otomatik devreye girse fena mı olurdu? Ya da ayarlarda falan böyle bir seçenek olsa... Neden yararlı bir özelliği böyle gizli bir kodla kullanalım ki. Haksız mıyım?..

Spawn

Üye
ilginç bilgiler sağol

çok güzel bilgiler emeğine sağlık..

abi o anahtar olayını denedik ama bi olay çıkmadı zaten o gizli şarj desen hepten yalan.valla denedim ama bişe olmadı hiçbirinde de.hurafe bunlar hurafe.belki oldu diyen arkadaşlar vardır bilmiyorum ama ben kendim ikisini denedim ve hiçbirşey olmadı.

moshmec

Üye
evet arkadaşlar oluyor.ancak arabnın yanındaki kişi aramalı yani diğeri arayınca olmuyor...

bunları biliyordum ama zamanla unutuyor insan işte çok saol arkadaşım

şu gizli pil gücü java tabanlı telefonlarda oluyor bildiğim kadarıyla da onun farklı bir görevi daha vardı unuttum

n73 üm var. rezerve pili denedim numarayı girince bişi olmuyor. birde uzaktan kumanda meselesi. babamla denedik olmadı. ama olsun olanlar vardır elbette. bilgiler için sağol

İlginç ve yararlı bir paylaşım....
Emeğine sağlık...

haklar

Üye
paylaşım için sağol güzel çalışma

hatred

Üye
araba olayı ilginç,denicem..

güzel bilgiler ama bu acil servısı arama olyı (112 yi arama)bunu bılmıyen varmı niye koydun anlamadım ama diğerleri ilginçti deneme lazım insallah hurafe degıldır..