Cep telefonlarından PC deki interneti kullanmak !!

Usta_AsH

Üye
evet abim 6260 aldi ama bi olay var
6630 6260 gibi telefonlar ama 6600 hariç mesela bunlarin ****** portlari yok ****** portlari olmayinca bu olay da olmuyor malesef

Usta_AsH

Üye
bu hafta sonu mirc de görsel uygulamali ve resimli anlatim yapacagim detaylar daha sonra

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Doris i yeniden yüklemeyi yada opera gibi bir alternatif tarayıcı kullanmayı deneyin, bakalım aynı sorun olacak mı ? ( Dosyalar forumumuzda ikisi de mevcut )

<!--QuoteBegin-Usta_AsH
@Mar 29 2005, 03:40 AM
bu hafta sonu mirc de görsel uygulamali ve resimli anlatim yapacagim detaylar daha sonra
[post=22089]Quoted post[/post]​
[/quote]
Bekliyoruz .. ;

kilavuz

Üye
Öncelikle telefonum 6260. Sizlere bir sorum olacak, çok forum gezdim ama kimse cevaplamadı. Bu işin tam tersini yani cep telefonundan gprs&#39;i kullanarak laptopumdan internete nasıl bağlanabilcem. Telefonum bilgisayara UK2 data kablosu ile bağlı, her türlü modem ayarları yapılmış durumda, nokia PC suite de yüklü herşey hazır ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Usta_AsH

Üye
hattin gprs ye açik mi

ayrica opera kullanarak çözülcek bi olay diil o sebep farkli biseyden kaynaklaniyo istersen özet gecem sebebini

G isareti kare icinde diil bi arama da yok nete nasi cikis saglicak program olsun dio belki cikarim nete diyo ve giriyo sonra tekrar sormasi G ve wap hscd olmamasindan kaynaklaniyo baglanti koptu diye varsayiyor

Usta_AsH

Üye
bildiginiz bir mirc yeri var mi???

Usta_AsH

Üye
sunucu : irc.ttnet.net.tr
kanal: mobilbilgi
saat: 14:30

Usta_AsH

Üye
mirc i indirmek için

dan indirebilirsiniz

Usta_AsH

Üye
kimse gelmedi valla onuniçin yapamadim

erdemefe

Üye
yav benim tel 6630 onda veri taşıyıcısı bölümünde sadece paket veri var başka seçenek yok şunu 6630 yapan arkadaş yokmu

Usta_AsH

Üye
6630 da olmuyor diye belirtmiştim

emre1905

Üye
ya ben pcsuite yi kurdum ayarlarını nasıl yapçam

deville

Üye
6630 da olmuyor mu ben boşuna mı uğraştım?
birşey sorucam ben halen şu sağ alt kısımdaki mrouter... simgesine sağ tıklayıpta ne seçeceğimi çözemedim?

iceboy

Üye
Cok yararli bir kaynak. Sagolasin Negative. Ama benim bir sorum olacak; benim GPRS falan zaten bedava, bu yuzden rahatca wapt&#39;ta dolasabiliyorum suresiz. Ama telimde Agile Messenger, Opera, Turbo MSN gibi programlari kullanmak, baska eritisim noktasi kullandigimdan dolayi ucretli oluyor. Senin dedigin bu yontem ile opera&#39;yi (ceptekini) kullanma ihtimalimiz varmi? Yada Agile Messenger gibi programlari?

m.ozan

Üye

ben zaten pcsuite ile teli bağladımıstım.ayrıca bir bağlantımı gerekli.
bu mrouter ne,widcommun yerine mi lazım.w
ayrıca saatin yanında hiç yeni birsey gelmiyo

Originally posted by Usta_AsH@Jun 4 2005, 04:13 AM
6630 da olmuyor diye belirtmiştim
[post=72624]Quoted post[/post]​
6630 umda gayet iyi çalıştı.internete çıkabiliyorum.gprs radyo programları ile 100 m kadar bluetothla müzik dinleyebiliyorum.

Elaman

Üye
6630 umda gayet iyi çalıştı.internete çıkabiliyorum.gprs radyo programları ile 100 m kadar bluetothla müzik dinleyebiliyorum.
[post=129130]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Merhaba

Bende uğraştım ama başaramadım. PC&#39;nin internetini kullanarak 6630&#39;unu internete kavuşturmanın yolu nedir acaba bunu bulduysan bizimlede paylaşırmısın ?

Merhaba

Bende uğraştım ama başaramadım. PC&#39;nin internetini kullanarak 6630&#39;unu internete kavuşturmanın yolu nedir acaba bunu bulduysan bizimlede paylaşırmısın ?
[post=137559]Quoted post[/post]​
[/quote]

öncelikle sitede anlatıldığı şekilde gerekli ayarları yaptım. telefonuma operayı ve turbo msn gibi gerekli diğer programlarıda kurdum.farklı yaptığım bir şey yok.bende pc suite 6.5 mevcut. bluetoth programınıda kurmadım.xpnin tanıdığı şekilde çalıştırdım.bluetoth ismine telefona buletooth(microsoft) diye yazdım ve bağlandım.

Elaman

Üye

Sanırım senin telefonun 6600 falan yoksa 6630da yazan ayarlarla 6630da olmuyor.

perkon

Üye
ama ben de o dedigin program yok nereden bulcam