cep telefon seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
cep telefon seçimi
arkadaşlar ben bu yaz bir telefon aşmayı planlıyorum 400-500 tl bütçem var acaba hangi telefonu çnerirsiniz.(benim aklım 5800 var sizce nasıl?)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar
ben bu yaz bir
telefon
almayı planlıyorum 400-500 tl bütçem var acaba hangi
telefonu ö
nerirsiniz.(benim aklım 5800 var sizce nasıl?)

MasteLaa

Üye
2. el almak istersen 601 öneririm kuzum

Zonguldak'ta bir Turkcell bayisinde Galaxy Ace 549 TL düşünürsen Gelip Alabilirsin

5800 iyidir hoştur eniyi s60v5 sürümlerinden biridir, telefonla oyun oynamayı sevmiyorsan o fiyata alacagın en iyi telefondur diyebilirim bi de c6-00 var ama oda hem dokunmatik hem klavyeli sanırım fiyatıda senin söylediğin fiyat aralıgında, sana burda symbian bitti artık diye bu telefon yerine bi android telefon al diyebilirler ama o fiyata alacagın androidli telefon bana göre hiç bi işe yaramaz , bence 5800 o fiyattaki android telefonlardan kat kat üstün

5800 alma bence 2008 çıkışlı NOKIA Cihaza 2012 yılında o para verilmez...

S.c.k.N

Üye
Valla bir önceki telefonumdu 5800 sana tek önerim 5800 almaman olur. Google da 5800 donma ve 5800 reset yazıp arama yap anında soğuyacaksın telefondan

Benimde önceki telefonum 5800 dı ama hiç donma takılma olmadı

S.c.k.N

Üye

Benim etrafımda 3-4 kişi vardı bende sürekli reset oluyordu diğer arkadaşlarda genelde donma oluyordu ama sıkıntısız kullandığını söyleyeni pek görmemiştim

5800 çok iyi bir telefon fakat 200 TL den fazla para verilecek bir telefonda değil ama bu fiyata alabileceğin en iyi telefonlardan birisidir bundan emin olabilirsin

- - - Eklendi - - -

biraz sallamıyormuyuz sanki ? CFW siz takılmalar oluyor birde aramayı kapatacakken kırmızı tuşa basınca telefon 10-20 saniyeliğine kafayı yiyor...

ama iyi telefondu şahsen ben memnundum kendisinden ayrıca çokta sağlam bir telefondur...

Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum daha da desteklerinizi bekliyorum c6 yı düşüneceğim

Yunkaai

Üye
5800 ı oven reyiz benim tel ile kıyaslasana.piyasa fiyati 360

- - - Eklendi - - -

5800 ı oven reyiz benim tel ile kıyaslasana.piyasa fiyati 360

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...