sabah olmasın Üye N95 ıcın Denedım..olmuyor... Sıs Dosyaısını Telefonda Kurmaya Calıstıgım Anda Desteklenmıyor Uyarısı Verıyo...bılgılerınıze..
N95 ıcın Denedım..olmuyor... Sıs Dosyaısını Telefonda Kurmaya Calıstıgım Anda Desteklenmıyor Uyarısı Verıyo...bılgılerınıze..
adilarici_07 Üye teşekkürler ama benim telefon k790i cep bu programı calıştırmio Bi çözüm bulursan sevinirim
ern_16_02 Üye program cok güsel ama bende n73 var program desteklemiyor tlfona yükleyemedim yapan varsa pm atarsa sevinirim emegin için tşkler....
program cok güsel ama bende n73 var program desteklemiyor tlfona yükleyemedim yapan varsa pm atarsa sevinirim emegin için tşkler....
Seza Üye Güzel Program,Ancak Benim Pcde Bt yok , Usb Kablosu Sayesinde Telefonu Web Cam Yapabiliyor muyuz?
baki1 Üye kardeş proram için sagol ama bende n70 var telefona kurdum bilgisayarada kurdum ama iki bt da çalıştırdım fakat görüntü açmıyor! yapan varsa detaylı anlatırmı? teşekkürler.
kardeş proram için sagol ama bende n70 var telefona kurdum bilgisayarada kurdum ama iki bt da çalıştırdım fakat görüntü açmıyor! yapan varsa detaylı anlatırmı? teşekkürler.
bysecrty Üye nasılyaptığını daha detaylı anlatsan bne w850i kullanıyorum ama yapamadım programı attım ama diğerlere atıyor ve olmuyor lütfen yardım
nasılyaptığını daha detaylı anlatsan bne w850i kullanıyorum ama yapamadım programı attım ama diğerlere atıyor ve olmuyor lütfen yardım
yavuzselimsebik Üye bunu anlamadımya desdekleyen tel.lere baktım 6600 ,5500 felan var ya abi bunların önünde kamerası yokki nsı oluyo ?? webcam uygulaması..
bunu anlamadımya desdekleyen tel.lere baktım 6600 ,5500 felan var ya abi bunların önünde kamerası yokki nsı oluyo ?? webcam uygulaması..