Cenneti Gözlerinde Yaşamak!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Cenneti Gözlerinde Yaşamak!..
…….Bu dünyada gözlerinde bana Cenneti yaşatan koca yürekli adama….

“ Cenneti çok uzaklarda bilirdim meğer gözlerin kadar yakınmış Cennet... Meğer bu dünyada Cenneti hayal etmek gözlerinde saklıymış meğer..”

Bu satırları bana Cenneti yaşattırdığın günden yazıyorum sevgili..Ellerinle şahit gösterdiğin deniz kokulu yüreğimden düşüyor kelimelerim..Öznesi çalınmış hayatımı yeniden inşa ederken cümlelerime sevda yüklemini bırakıyorum seninle..Bilmesin ki; senin soyadına sahip olmasam da ismim hiçbir zaman senin varlığında başka gölgelerde ısınmadı. Adım “ mutluluk “ soyadım “ umut “ benim…Biliyorum bana geldiğinde balonlar olacaktı elinde. Evet bana geldiğinde bir gül dururken meğer bana en güzeli hediyeyi hazırlamışsın..Yüreğini mutluluklarla bezeyip her nefesinde adımı haykırdın..Omuzlarında gezinen ellerinle bana kadınlığımı hatırlattın..Sevdin, sevildin..Gözlerinle Cenneti yaşattın bana..Aldığım her nefes sana kavuştu..Sonra ellerimizin avuçlarımızda terlemesine deniz müsaade etmedi.Köpürdü deniz..Islandık delicesine..Sevdamıza delil diye denizin tuzunu kattık..Sonra da ellerinle yaptığın poğaçaları yerken düşen kırıntılarını sevdamızın şahidi güvercin ile paylaştık..Karşımızda deniz, gözlerimizde Cennet sevdamızı gökyüzüne kazıdık…Meğer gözlerindeki ışığın içinde Cenneti saklıymış sevgili..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...