TheeBeLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen +1Dayın,amcan,teyzen,halan vs büyüklerin var onlar halleder.Elbet hepimiz toprağa gireceğiz.Ama sen hayatını yaşa
Dayın,amcan,teyzen,halan vs büyüklerin var onlar halleder.Elbet hepimiz toprağa gireceğiz.Ama sen hayatını yaşa
gerilemekte olan degil aslında gelişmiş olan bir nesiliz ama bizim psikolojimizi bozarak geriletmeye çalışıyorlar bu 1.ikincisi ben dedem öldügünde 2 kere üzülmüştüm çünkü ölmeden önce çok çekti.8-9 ay felçli olarak yatakta kaldı,konuşamadı,bunun için üzülmüştüm ama öldügü içinde sevinmiştim çünkü artık hergün bu işkenceyi yaşamayacaktı.senin baban ölürse çekmeden ölecek ki daha neden ölsün? artık ömürler uzadı insanlar 80 yaşını görüyorlar.zaten o öldügünde Allah sana onun sabrını da verecektir.daha çok yeni ergenlige girdigini belli ediyorsun,böyle şeyleri kafana takmaKardeşim 2de hasta babam kalp hastası korkuyorum empati yahu sizin bide ergenelr kendilerini anlaşılmaz hissederler lan anlamıyoalrki gelişmekte olan değil gerilemekte olan bir nesiliz biz.
saol
gerilemekte olan degil aslında gelişmiş olan bir nesiliz ama bizim psikolojimizi bozarak geriletmeye çalışıyorlar bu 1.ikincisi ben dedem öldügünde 2 kere üzülmüştüm çünkü ölmeden önce çok çekti.8-9 ay felçli olarak yatakta kaldı,konuşamadı,bunun için üzülmüştüm ama öldügü içinde sevinmiştim çünkü artık hergün bu işkenceyi yaşamayacaktı.senin baban ölürse çekmeden ölecek ki daha neden ölsün? artık ömürler uzadı insanlar 80 yaşını görüyorlar.zaten o öldügünde Allah sana onun sabrını da verecektir.daha çok yeni ergenlige girdigini belli ediyorsun,böyle şeyleri kafana takma
yahu dur daha sakinsaol
öğrenmeye çalıyorum ergen oldugum için pek anlayamıyorum tabi ama öğrenicem haklısın aslında ölüm bir sondeğildir param olsada bi çeşme falan yaptıra bilsem babam için amel defteri kapanmaz içmi rahat ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?