İhtiyar007 Üye Konu Sahibi CANGO97' Alıntı: telefonumu aldıgımdan beri hiç dolu olduğunu görmedim Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: 1 saatte dolup 2 saate bitiyor devamlı internette aktifim şarj dayanmıyor Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior' Alıntı: 1 saatte dolup 2 saate bitiyor devamlı internette aktifim şarj dayanmıyor Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Sarjınızın olması nasıl bir duygu ? Genişletmek için tıkla ... Pek anlayamadım daha
Revengeful' Alıntı: Sarjınızın olması nasıl bir duygu ? Genişletmek için tıkla ... Pek anlayamadım daha
MaxipmaN Üye TheLastWarrior' Alıntı: 1 saatte dolup 2 saate bitiyor devamlı internette aktifim şarj dayanmıyor Genişletmek için tıkla ... benim c6da öyleydi son zamanlarında internette 2.5saat çok zor dayanırdı
TheLastWarrior' Alıntı: 1 saatte dolup 2 saate bitiyor devamlı internette aktifim şarj dayanmıyor Genişletmek için tıkla ... benim c6da öyleydi son zamanlarında internette 2.5saat çok zor dayanırdı