Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Bu pastaları ben yaptıysam dokunmaz. 00:30 Genişletmek için tıkla ... yaa iste 5 bucukta uyudum ben GT-I9500 cihazımdan gönderildi
mürteza16' Alıntı: Bu pastaları ben yaptıysam dokunmaz. 00:30 Genişletmek için tıkla ... yaa iste 5 bucukta uyudum ben GT-I9500 cihazımdan gönderildi
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Bu pastaları ben yaptıysam dokunmaz. Genişletmek için tıkla ... Bu pastaları sen mi yaptın?
mürteza16' Alıntı: Bu pastaları ben yaptıysam dokunmaz. Genişletmek için tıkla ... Bu pastaları sen mi yaptın?
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: neli bunlar GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yoksa zehirli mi?
AnıL-D' Alıntı: neli bunlar GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yoksa zehirli mi?
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: kacakmi O.o GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet. Yandaki market şifre koymamış.
AnıL-D' Alıntı: kacakmi O.o GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet. Yandaki market şifre koymamış.
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Evet. Yandaki market şifre koymamış. Genişletmek için tıkla ... o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi
mürteza16' Alıntı: Evet. Yandaki market şifre koymamış. Genişletmek için tıkla ... o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet.
AnıL-D' Alıntı: o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Evet. Yandaki market şifre koymamış. Genişletmek için tıkla ... Kul hakkı
mürteza16 Üye Ama çok yavaş. İhtiyar007' Alıntı: Kul hakkı Genişletmek için tıkla ... Şifre koysunlar o zaman. Hem de marketin Bursa'da 25 şubesi var hepsinin modemi şifresiz.
Ama çok yavaş. İhtiyar007' Alıntı: Kul hakkı Genişletmek için tıkla ... Şifre koysunlar o zaman. Hem de marketin Bursa'da 25 şubesi var hepsinin modemi şifresiz.
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... anıl mesajların sonuna hep elinle mi ekliyosun telefonu
AnıL-D' Alıntı: o zaman kacak degildir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... anıl mesajların sonuna hep elinle mi ekliyosun telefonu
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Ama çok yavaş. Şifre koysunlar o zaman. Hem de marketin Bursa'da 25 şubesi var hepsinin modemi şifresiz. Genişletmek için tıkla ... Hepsinden interneti sömürdün demek
mürteza16' Alıntı: Ama çok yavaş. Şifre koysunlar o zaman. Hem de marketin Bursa'da 25 şubesi var hepsinin modemi şifresiz. Genişletmek için tıkla ... Hepsinden interneti sömürdün demek
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: hayir GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tapatalk
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi _YldzEnes_' Alıntı: anıl mesajların sonuna hep elinle mi ekliyosun telefonu Genişletmek için tıkla ...
_YldzEnes_' Alıntı: anıl mesajların sonuna hep elinle mi ekliyosun telefonu Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Hepsinden interneti sömürdün demek Genişletmek için tıkla ... Evet.