.caner. Üye 0MG90' Alıntı: anlamadım whatsapp a bakayım yine bensiz konuştunuz Genişletmek için tıkla ... Biz beklemek sen gelmemek biz dayanamamak pnk.
0MG90' Alıntı: anlamadım whatsapp a bakayım yine bensiz konuştunuz Genişletmek için tıkla ... Biz beklemek sen gelmemek biz dayanamamak pnk.
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: Biz beklemek sen gelmemek biz dayanamamak pnk. Genişletmek için tıkla ... Symbian Pro' Alıntı: Atılay wdl gibisin git bi whatsapp a bak Genişletmek için tıkla ... wdl?
.caner.' Alıntı: Biz beklemek sen gelmemek biz dayanamamak pnk. Genişletmek için tıkla ... Symbian Pro' Alıntı: Atılay wdl gibisin git bi whatsapp a bak Genişletmek için tıkla ... wdl?
Özkan Ç. Üye massut' Alıntı: Çok güzel yorum Tebrik ederim. ; Genişletmek için tıkla ... Gel deyince sen gelmemek :mad:
massut' Alıntı: Çok güzel yorum Tebrik ederim. ; Genişletmek için tıkla ... Gel deyince sen gelmemek :mad:
0MG90 Üye lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm
lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm
Pikkaccu Üye Symbian Pro' Alıntı: .s .s .s .s kişiler dükkana geliyor Genişletmek için tıkla ... Cümle içinde pnk
Özkan Ç. Üye 0MG90' Alıntı: lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm Genişletmek için tıkla ... Leyla ile mecnun sever vatandaaş
0MG90' Alıntı: lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm lm Genişletmek için tıkla ... Leyla ile mecnun sever vatandaaş
0MG90 Üye geçen yolda yürüyom bi lm wld laf attı dedim sen ne diyon .s.s dedim bi git gitti o da Özkan Ç.' Alıntı: Leyla ile mecnun sever vatandaaş Genişletmek için tıkla ...
geçen yolda yürüyom bi lm wld laf attı dedim sen ne diyon .s.s dedim bi git gitti o da Özkan Ç.' Alıntı: Leyla ile mecnun sever vatandaaş Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi lm wdl ile şamar şow başlasın yansın şişler bazı kişiler iş adamı bazı kişilerdir ne dedim ben ule pnk ya
lm wdl ile şamar şow başlasın yansın şişler bazı kişiler iş adamı bazı kişilerdir ne dedim ben ule pnk ya