Ben açılışı dün yaptım arkadaşlar.Başbakan geldi ve 2 saat oraları gezdi bu arada bizim de canımız çıktı tabii.O kalabalıkla girdiğimiz bölümleri de yıkmayı ihmal etmedik tabii
Sanırım 8 holl var akşama kadar biraz zor bitirirsiniz sabah erkenden gidin ve de çok kalabalık olur bilesiniz.
Yanlız güzel kızlara karşı zaafı olanlar gitmesin benden demesi ya da ürünlerle daha çok ilgilensinler süper manyak şeyler var...Turkcell ve telsim koca bir holl ü kaplamışlar zaten Hepinize iyi eğelnceler...
not düşmek zorundayım çünkü o süper manyak şeyler teknoloji ile ilgiliydi yanlış anlamayın
ben almanyada biryergezdim eminim cebitten cok tlf vardir orda hem dün vatan gazetesinde diyoki nokia 7710 u tanitıyor felan daha diyor tr fiyati belli deyil felan sonra sony camera diyor ayni camerayi abim 1ay önce aldi ama aynisi
cebit teknolojiyi arkadan takip ediyor
Originally posted by emreakcali@Sep 8 2005, 01:48 PM ben almanyada biryergezdim eminim cebitten cok tlf vardir orda hem dün vatan gazetesinde diyoki nokia 7710 u tanitıyor felan daha diyor tr fiyati belli deyil felan sonra sony camera diyor ayni camerayi abim 1ay önce aldi ama aynisi
cebit teknolojiyi arkadan takip ediyor
Şu anda Cebit teyiz :
_CHiLeKesH_ ben we msw buranın altını ustunu getrioruz.
Ben birazdan vestel angel abla ie foto çekinecem siteye koyarız...
şu anda vestel in(teknolojinin turkçesi ) nin pcsi ile nete girioru
:
cariye merak etme çileşekin gozunu yarım gerekirse
: :
msw süper nokiası le fotomu çeko
bu arada cebt te vestel in laptopunun anasayfasını maxicep.com olarak ayarladık.
maxicep taaaaaa burdan bile takip edlio
Slm Arkadaşlar Ben de Altan Çilekeş le beraver fuardayım..İşte altanın melekle olan resmi sadece maxicepte
bakın ne kadar da yakıştılar...Resmi çeke çilekeş arkadaşım , işi baya iyi biliyor baksanıza...utanmadan melekten resim istediler...
Neyse biz gezmeye dewam edelim...sonra yine burdayız...