_aLTaN_ Üye Originally posted by msw@Sep 4 2005, 04:19 PM Bana uyar [post=154533]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Listeye ekledim
Originally posted by msw@Sep 4 2005, 04:19 PM Bana uyar [post=154533]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Listeye ekledim
C@N Üye ya ben izmirdeyim tuhh gelemiycem en cok gitmek istedigim fuar ama bizde izmirdekiyle yetincez artık ;((
ya ben izmirdeyim tuhh gelemiycem en cok gitmek istedigim fuar ama bizde izmirdekiyle yetincez artık ;((
_aLTaN_ Üye Originally posted by yılmass_@Sep 4 2005, 05:14 PM Benide ekleyin bende geliyom [post=154591]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ekledim.. Liste giderek artıyor... :
Originally posted by yılmass_@Sep 4 2005, 05:14 PM Benide ekleyin bende geliyom [post=154591]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Ekledim.. Liste giderek artıyor... :
msw Üye Originally posted by cantuzla@Sep 4 2005, 04:35 PM ya ben izmirdeyim tuhh gelemiycem en cok gitmek istedigim fuar ama bizde izmirdekiyle yetincez artık ;(( [post=154551]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Aramızda para toplarız biletini yollarız ayıp ettin...
Originally posted by cantuzla@Sep 4 2005, 04:35 PM ya ben izmirdeyim tuhh gelemiycem en cok gitmek istedigim fuar ama bizde izmirdekiyle yetincez artık ;(( [post=154551]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Aramızda para toplarız biletini yollarız ayıp ettin...
msw Üye Originally posted by DefectoR@Sep 4 2005, 05:31 PM Tarafımdan fuar bitimine kadar üst konu yapılmıştır... [post=154616]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Seni de bekleriz...
Originally posted by DefectoR@Sep 4 2005, 05:31 PM Tarafımdan fuar bitimine kadar üst konu yapılmıştır... [post=154616]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Seni de bekleriz...
msw Üye Biliyorum izmirde olduğunu...Dedim ya para toplarız biletini yollarız....Zor bişey değilki...
DefectoR Originally posted by msw@Sep 4 2005, 05:38 PM Biliyorum izmirde olduğunu...Dedim ya para toplarız biletini yollarız....Zor bişey değilki... [post=154625]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Kardeş sağolun, eğer imkanım olursa gelmeye çalışırım, bu arada mini bi de istanbul buluşması yapmış oluruz...
Originally posted by msw@Sep 4 2005, 05:38 PM Biliyorum izmirde olduğunu...Dedim ya para toplarız biletini yollarız....Zor bişey değilki... [post=154625]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Kardeş sağolun, eğer imkanım olursa gelmeye çalışırım, bu arada mini bi de istanbul buluşması yapmış oluruz...
aTTra Üye Originally posted by msw@Sep 4 2005, 06:40 PM Arkadaşlar lütfen gelmeye çalışın....hep beraber gezelim fuarı manyak olur.... [post=154703]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Benim asıl amacım sizlerle tanışmak. Dediğim gibi boş bir vakit bulursam kesinlikle gelicem..
Originally posted by msw@Sep 4 2005, 06:40 PM Arkadaşlar lütfen gelmeye çalışın....hep beraber gezelim fuarı manyak olur.... [post=154703]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Benim asıl amacım sizlerle tanışmak. Dediğim gibi boş bir vakit bulursam kesinlikle gelicem..