TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi Cd takma yeri bozuk Format atma benim windows xp 32 bit professional bilgisiyarımda cd takma yeri bozuk görmüyor. ben bu bilgisiyara format atmak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım ?
benim windows xp 32 bit professional bilgisiyarımda cd takma yeri bozuk görmüyor. ben bu bilgisiyara format atmak istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım ?
TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi windows açılırken nasıl format atacağım ? GDDR5' Alıntı: USB ile yada direk Windows açıkken format at. Genişletmek için tıkla ...
windows açılırken nasıl format atacağım ? GDDR5' Alıntı: USB ile yada direk Windows açıkken format at. Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: windows açılırken nasıl format atacağım ? Genişletmek için tıkla ... .iso'daki setup.exe dosyasını masasütüne at. Tıkla. Gerisi aynı. Ama böyle disk biçimlendiremezsin ve en son windows.old oluşur.
TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: windows açılırken nasıl format atacağım ? Genişletmek için tıkla ... .iso'daki setup.exe dosyasını masasütüne at. Tıkla. Gerisi aynı. Ama böyle disk biçimlendiremezsin ve en son windows.old oluşur.
TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi kardeş sagol ben format attım bilgisiyara GDDR5' Alıntı: .iso'daki setup.exe dosyasını masasütüne at. Tıkla. Gerisi aynı. Ama böyle disk biçimlendiremezsin ve en son windows.old oluşur. Genişletmek için tıkla ...
kardeş sagol ben format attım bilgisiyara GDDR5' Alıntı: .iso'daki setup.exe dosyasını masasütüne at. Tıkla. Gerisi aynı. Ama böyle disk biçimlendiremezsin ve en son windows.old oluşur. Genişletmek için tıkla ...