Casper Via2 Görüşleriniz •

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Casper Via2 Görüşleriniz •
Arkadaşlar tam 700 lira bütçem var. Casper Via2 almayı düşünüyorum o da 700 TL ne düşünüyorsunuz? İyi midir iş yapar mı? Son kararım buydu android istiyorum kesinlikle lumia demeyin bana ağlayacağım nokialara olan nefretime. Samsung Win, s3 mini felan düşünüyordum ama özellik ve büyüklük açısından hiç hoş gelmediler bir s3 1250 TL o kadar da param yok büyük, gösterişli ve özellik olarak da iyi bir telefon istiyorum ne dersiniz? Casper'in daha önceki telefonları pek de güzel değil general mobile yüzünden satışı da yokmuş bu sizce iyi midir yoksa öylesine bir model midir?
Özellikleri şu şekilde:

Android 4.1 Jelly Bean
1.2 GHZ Quad Core
1 GB Ram
16 gb dahili hafıza
4.7'' ekran
Capacitive touchscreen(Nedir ne değildir?
Super amoled ne bu ne açıklar mısınız?)
8 Mp kamera
Ekran çözünürlüğü: 100hz
Kamera zoom:4x ve flaşvar
çift hat var çift işlemcili yazıyor
Boyutları ise: 139, 1x69, 8x9, 8 mm
146 gram ağırlığı var.

Yorumlar için çok teşekkürler bir karar veremedim fazla bütçem de yok eğer olsa çekeceğim s4ü cebime

Kerim.

Üye
adreno203 var alma

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
adreno203 de neyin nesi

düşük gpu koyup çakallık yapmışlar

- - - Eklendi - - -

intelli modelde öyle

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya iyi değil midir yani bu telefon? s3 mini ile xperia ile kıyaslarsak aynı fiyat telefonlarla

Crixus07

Üye
General Mobile Discovery on kat daha ıyı bundan...

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
ya iyi diyorsunuz da tek artı özelliği discovery'nin 720p hd görüntü açabilmesi 1024x768 açıyor bu yani yoksa diğer tüm özellikleri aynı ya da bu telefondan daha az ön kamera 2mp arka 8mp 4x zoom aynı gpu bilemiyeceğim anlamıyorum ama öyle müthiş bir şey olmasına gerek yok ben zaten titiz adamım sayayım size ne yapacağımı: googleda birşey araştırırım, top eleven, 2 tane daha oyun, facebook, twitter, whatsapp bu yani kasmasın yeter bir de kamerası önemli bunun yanında şık olsun işte yoksa neyime yetmiyor nokia c5

- - - Eklendi - - -

ya iyi diyorsunuz da tek artı özelliği discovery'nin 720p hd görüntü açabilmesi 1024x768 açıyor bu yani yoksa diğer tüm özellikleri aynı ya da bu telefondan daha az

discovery nin grafik işlemcisi çok daha güçlü oyunlarda çok farkeder

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
nereden alacağım discovery satan bir yer bulamadım şuana dek peki

CABBAR

Üye
Tel pa ön sipariş alıyor sanırım sitesini bi ziyaret et

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok kararsız kaldım ne yapayım ya discovery mi via2 mi özellik olarak iyidir cpu felan nerden anlarız

Gpu iyi olmadığı için Gmd almanı öneririm.

serihan

Üye
galaxy Nexus uygun olarak bulursan al. Güncelleme desteği yüksek çünkü

caglar b

Üye
gmd yi şiddetle tavsiye ederim ama begenmediysen o fiyata s2 vada 2. el s3 alabilirsin

mcnpl4

Üye
para vermeye degmez. sadece uygulama konusma ve mesajlasma icin kullanirsin oyun oynanmaz dogru duzgun. tasarimi guzel ama bunlar icin 700 fazla

- - - Eklendi - - -

islemciden kisip grafik karti koysalar daha iyiydi

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok teşekkürler yorumlar için general mobile discovery aldım mavisinden gelecek bakalım bir haftaya umarım övdüğünüz kadar güzel bir telefondur

Buğra

Admin
beyler çok teşekkürler yorumlar için general mobile discovery aldım mavisinden gelecek bakalım bir haftaya umarım övdüğünüz kadar güzel bir telefondur

Memnun kalacagina eminim

Tepkiler: Secret26
General Mobile Discovery bu cşşhazdan çok üstün pişman olucağınızı sanmam güzel tlf 1000 tl üstü çoğu cihazdan daha iyi performans veriyor..

Tepkiler: Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
sağolun zaten sipariş ettim mavi renkli gmd umarım kısa zamanda gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...