Casper Nirvana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Casper Nirvana
bildiğiniz gibi casper bozulmalarıyla, çalışma aksaklıklarıyla vs. şeylerle anılıyor ama şöyle bir şey var tamam eski model casperlar sorun çıkarıyor peki bu bozukluklar yeni çıkan casper modellerinde de var mı acaba? Yani nirvanalarda flan? Casper nirvana kullanan arkadaşm var bir tane ve hiç sorun çıkardğını duymadım..
Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan biri bizi aydınlatabilirse sevinirim.. (Ön yargıyla yaklaşmayalm lütfen)

Konu Sahibi
yok mu koca forumda bir bilgisi olan?

Polymath

Üye
Kimse almadığı için bilemiyoruz=) kimseyede önermedik ama sonuçta iki sene garantisi var=) Şanslıysanız sorun olmaz ama alacağınız pc nin linkini atarsanız birseyler diyebiliriz

Konu Sahibi

bu ikisi arasında kaldım ama hangisini alsam bilmiyorum..

Casper en çok arıza veren notebooktur.Ve ısınma sorunu vardır hepsinde ve kasa kaliteleri berbattır.Plastik kasa hem notebook u kötü gösterir hemde ısınma sorunu yapar kardeşim Hangi amaçla kullanıcaksın oyun film internet? gösterdiğin casperların özellikleri berbat oyun oynuyamassın onla.

ben 2 yıldan fazladır casper nirvana kullanıcısıyım gayette memnunum çift çekirdekli 2.0 işlemci hızı olmak üzere 1 gb ekran kartı var 512mb paylaşımlı çok ta güzel oyun oynuyorum oynadığım oyunlar ise
crysis1ve 2 bitirdim
calf duty black ops bitirdim
medal of honer bitirdim
homefront bitirdim

bu ve buna benzeyen bir çok oyun oynamışımdir sadece battlefield 3 filan bu son yeni çıkan oyunları oynayamıyorum zaten sistem gereksimleri düşük sözün özü sistem gereksimleri karşılayan bir çok oyunları paşalar bigi oynarsın sıkıntı yok

o kadarda milletin dediği bigi çok kötü bir pc değil
evet ısınma sorunu var ama 20 tl ye soğutucu al akşama kadar oyun oyna ben bu şekilde oynuyordum
evet kasalar dandik saç kurutma makinası ile tuşlar çok rahat bir şekilde eriyor,başıma geldi de
evet eski tipler gerçektende çok sorunluydu zaten casper burdan büyük bir yara aldı nirvana geneli iyidir bir çok ürünü Çin de yapılıyor bendeki çin malı

ama Türk malı olanları bilemem.

Konu Sahibi
cevabın için teşekkür ederim

mrt-06

Üye
Hayir kardeş 2003 yilinda masaüstü casper almiştim bi kere formatlanmadi hala çalişio hemde süper hizli casperima suç atmayin

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Casper, Exper, vs. Hepsi çinli CLEVO isimli firmaya ürettiriyorlar. Kendine ÖZGÜ üretim yapan firmaları tercih etmeni öneririm.

MrTech

Üye
Casper, Exper, vs. Hepsi çinli CLEVO isimli firmaya ürettiriyorlar. Kendine ÖZGÜ üretim yapan firmaları tercih etmeni öneririm.

Aynen.Daha Güzel Kendine Özgü Firmalardan Al.Casper Lanet Bisi.2 Bilgisayarımda Casper'dı.Hep Servise Gidip Geliyordu.Sinirlendim,Camdan Fırlattım,Rahatladım.

Tepkiler: Silinen Üye 14714

Superfan

Üye
2000 TL ye en iyi laptop u almam lazm 6 ram 2 ekran kartı olsun en düşük i5 işlemci turbo boost ile en düşük 3.0 GHZ işlemci olsun

Bak ben de araştırıyorum.Fakat ben daha profesyonel laptop arıyorum.Benim bütçe biraz daha yüksek.Dün incelemiştim.Monster notebooklar var.Yani bir de şunu söyliyeyim.

Bu laptoptan bahsedeyim.

Marka : Monster
Model : MONSTER® Q61W110ER01 11.6" (W110ER)
İşlemci : Intel Ivy Bridge (3.nesil) i7-3610QM 4 çekirdekli işlemci (6M cache var.2.30 GHz turbosuz/3.30 GHz turbo ile)
Ekran kartı : Ekran kartı orta seviye bir kart.2GB GDDR3 nVIDIA® GeForce® GT 650M 128-Bit DX11 .GDDR5 daha hızlı keşke o olsaydı ama onu istiyorsan bu fiyat en az 180 t atman lazım tabi destek veren laptop 2600 t oluyor.Yani zor.
Ekran : 11.6" HD ( 1366 x 768 ) Parlak LED Ekran .Ekran biraz küçük olabilir.İyice araştır.
Ram : 2x4GB DDR3 1333 MHz
HDD : 500GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9500420AS

Kamera : 1.3 MP

Yani 2.250 lira için iyi.Eğer kampanyayı yakalarsan çok ucuz olur.Tabi beklemen zorunda olacaksın.Mesela okula dönüş kampanyası ile o laptop 1500 olur.Yani 17 eylüle kadar beklersin ve daha ucuz alır.Yanında hediye çanta var.Özelleştir bölümünde görülür.Linux ile geliyor.

Bu laptopta rahat bir şekilde Call of duty oynarsın.Battlefield 3 medium ayarlarda oynanabilir.30 fps civarı.Ama cod rahat olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...