aliosman166
Üye
-
Konu Sahibi
-
cevabın için teşekkür ederimben 2 yıldan fazladır casper nirvana kullanıcısıyım gayette memnunum çift çekirdekli 2.0 işlemci hızı olmak üzere 1 gb ekran kartı var 512mb paylaşımlı çok ta güzel oyun oynuyorum oynadığım oyunlar ise
crysis1ve 2 bitirdim
calf duty black ops bitirdim
medal of honer bitirdim
homefront bitirdim
bu ve buna benzeyen bir çok oyun oynamışımdir sadece battlefield 3 filan bu son yeni çıkan oyunları oynayamıyorum zaten sistem gereksimleri düşük sözün özü sistem gereksimleri karşılayan bir çok oyunları paşalar bigi oynarsın sıkıntı yok
o kadarda milletin dediği bigi çok kötü bir pc değil
evet ısınma sorunu var ama 20 tl ye soğutucu al akşama kadar oyun oyna ben bu şekilde oynuyordum
evet kasalar dandik saç kurutma makinası ile tuşlar çok rahat bir şekilde eriyor,başıma geldi de
evet eski tipler gerçektende çok sorunluydu zaten casper burdan büyük bir yara aldı nirvana geneli iyidir bir çok ürünü Çin de yapılıyor bendeki çin malı
ama Türk malı olanları bilemem.
Notebooktan bahsediyoruz kardeşimHayir kardeş 2003 yilinda masaüstü casper almiştim bi kere formatlanmadi hala çalişio hemde süper hizli casperima suç atmayin
bildiğiniz gibi casper bozulmalarıyla, çalışma aksaklıklarıyla vs. şeylerle anılıyor ama şöyle bir şey var tamam eski model casperlar sorun çıkarıyor peki bu bozukluklar yeni çıkan casper modellerinde de var mı acaba? Yani nirvanalarda flan? Casper nirvana kullanan arkadaşm var bir tane ve hiç sorun çıkardğını duymadım..
Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan biri bizi aydınlatabilirse sevinirim.. (Ön yargıyla yaklaşmayalm lütfen)
Casper, Exper, vs. Hepsi çinli CLEVO isimli firmaya ürettiriyorlar. Kendine ÖZGÜ üretim yapan firmaları tercih etmeni öneririm.
kendileri üretim yapanlar hangileri?Casper, Exper, vs. Hepsi çinli CLEVO isimli firmaya ürettiriyorlar. Kendine ÖZGÜ üretim yapan firmaları tercih etmeni öneririm.
kendileri üretim yapanlar hangileri?
monster i hangi parayla alcam?Asus, Toshiba, Sony, HP, vs.
Urunlerine bakinca anlarsin
Yerli marka olup Clevo ile calisan tek markayi tavsiye ederim oda MONSTER.
monster i hangi parayla alcam?
2000 TL ye en iyi laptop u almam lazm 6 ram 2 ekran kartı olsun en düşük i5 işlemci turbo boost ile en düşük 3.0 GHZ işlemci olsunNe kadar ekmek o kadar kofte
2000 TL ye en iyi laptop u almam lazm 6 ram 2 ekran kartı olsun en düşük i5 işlemci turbo boost ile en düşük 3.0 GHZ işlemci olsun
geldim"Tehlike" kardesime duyurulur
2000 TL ye en iyi laptop u almam lazm 6 ram 2 ekran kartı olsun en düşük i5 işlemci turbo boost ile en düşük 3.0 GHZ işlemci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?