hepson123
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş k.bakma ya ben nvidia geforce 630M yi yazmayı unutmuşummuhtemelen bir ekran kartı daha vardır ve büyük ihtimal nvidiadır sen sadece inteli görmüşsündür iyi bir kart değil o kartlar pes bile oynamazsın touchpadin yanında bulunan bantlara bak bakalım i5 win8 gibi etiketler vardır onların için nvidia ya amd ile ilgili birşey varmı ? ya da bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir aygıt yöneticisine bak bakalım görüntü bağdaştırıcılarında intel hd graphics dışında başka kart görünüyor mu ?
kardeş k.bakma ya ben nvidia geforce 630M yi yazmayı unutmuşum
onu soruyorum işte630m iyi denecek bir kart yani orta seviye sanırım bilgisayarı 1200-1300'e falan aldınız özelliklerine göre iyi ama casperlarda ısınma sorunu çıkabiliyor sana tavsiyem iyi bir soğutucu al hem oyunlarda daha iyi performans alırsın hemde bilgisayarını daha uzun vade de kullanırsın 630m ile şuanki hemen hemen bütün oyunları oynarsın zaten ama iyi oyunları ultra ayarda oynayamayabilirsin biraz kısarak oynarsın sıkıntı olmaz
Pc 2300 e alındı galiba hediye geldi
2300'müdostum kusura bakma ama çok fena hemde aşırı şekilde kazıklamışlar 1000 lira fazla vermişsiniz resmen onun ederi 1300 2300'e ben aldım daha yeni i7 gtx660'lı (gt630dan çok daha iyi) 750 gb (7200 rpm) hard diskli bir de casper almışsınız hadi toshiba falan olsa markasına para vermişsiniz diyeceğim casper iyi bir markada değilki
tek konudan devam edelim...
bilgisayarınız güzel oyun oynayabilirsiniz rami 16 gb yapıp göz boyamışlar günümüz için 4 gb ram bile yeterlidir hadi 6 olsun daha rahat olsun 16 gb ram yapacaklarına gt650 ekran koysalarmış çok daha iyi olurmuş oyun açısından 630dan daha iyi bir kart örneğin samsungun şu modeli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun oyun performansı daha iyi baktınığınız zaman 16 gb ile 8 gb arasında bi fark göremezsiniz ramde ama bunda i7 var i7 ile i5 arasında 300-400 tl oynar ek olarak bu samsungda bluray ve hard diski 7200 rpm yani daha hızlı işlem yapar hemde i7 farkı var daha geleceğe dönük işlemci ek olarakta ekran çözünürlüğü daha yüksek yani oyunlarda daha çok iş yapar ve samsung casperdan daha iyi marka sanırım siz oyun düşkünüsünüz size benim makineden lazım
gtx660m ekran kartı hd ekran bu paraya alınabilecek en iyi oyun bilgisayarı gaming serisi diye geçiyor zaten artık almışsınız hayırlı olsun onunlada birçok hatta her oyunu oynayabilirsiniz ama dediğim gibi kısmanız gerekebilir. Ama onu alacağınıza şunu alabilirdiniz
emin olun aralarında hiç bir fark yok
Dediğim gibi hedıye geldi haberim yoktuöle çok oyun oynamıcam masaüstü toplıcam uzun süreli gidermi bana bide ram fazlalığının hiçmi iyi yanı yok olmasa niye çok fazla ram koysunlarki ?
tabletmi o ne jelatiniben bu laptopa çok oyun yüklemicem masaüstü var zaten yazında ps3 yada çıkarsa ps4 alıcam ben şimdi bu laptopla resident evil 6 yada black ops 2 yükleyip oynaya bilirmiyim bana bunu söylermisinbide ekran kartı değiştirilmiyodu dimi laptopta bide bişi dicem ben bu laptopun ekranına jelatin falan nerden alıcam bulamıyorum
tabletmi o ne jelatinisöylediğin oyunları oynarsın ayar olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?