turancen Üye yaren_dede' Alıntı: açıyor dediysek açıyordur yani kimseye yalan borcumuz yok bunun içinde video çekilmez yani hani oyunu açmak için bir yol göstersen olurdu Genişletmek için tıkla ... Kardeş yüklediğim apk çalıştı bütün araçları açtım Sukut-u Hayal' Alıntı: güzel bi sürüş drift felan bekliyordum hayal kırıklığına uğradm bir şeyyok yani Genişletmek için tıkla ... He anladım, öyle bekliyorsan kardeş daha çok oynamam gerek, oyuna alışıyorum daha henüz. Hüsrana uğrattıysam kusura bakma
yaren_dede' Alıntı: açıyor dediysek açıyordur yani kimseye yalan borcumuz yok bunun içinde video çekilmez yani hani oyunu açmak için bir yol göstersen olurdu Genişletmek için tıkla ... Kardeş yüklediğim apk çalıştı bütün araçları açtım Sukut-u Hayal' Alıntı: güzel bi sürüş drift felan bekliyordum hayal kırıklığına uğradm bir şeyyok yani Genişletmek için tıkla ... He anladım, öyle bekliyorsan kardeş daha çok oynamam gerek, oyuna alışıyorum daha henüz. Hüsrana uğrattıysam kusura bakma
UpOneTR Üye qLaMoR' Alıntı: neden bu kadar mantıksız bir siteden upload ettin? Genişletmek için tıkla ... Alt tarafı tiki kaldırıp yukardaki indirme butonuna bascaksın çok mu zor ?
qLaMoR' Alıntı: neden bu kadar mantıksız bir siteden upload ettin? Genişletmek için tıkla ... Alt tarafı tiki kaldırıp yukardaki indirme butonuna bascaksın çok mu zor ?
qLaMoR Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Alt tarafı tiki kaldırıp yukardaki indirme butonuna bascaksın çok mu zor ? Genişletmek için tıkla ... direk zip olarak veren siteler var neden .exe gibi indirtiyo bize
Sukut-u Hayal' Alıntı: Alt tarafı tiki kaldırıp yukardaki indirme butonuna bascaksın çok mu zor ? Genişletmek için tıkla ... direk zip olarak veren siteler var neden .exe gibi indirtiyo bize
UpOneTR Üye qLaMoR' Alıntı: direk zip olarak veren siteler var neden .exe gibi indirtiyo bize Genişletmek için tıkla ... Orda bi tik işareti var onu kaldırıp indirceksin direk indiriyor
qLaMoR' Alıntı: direk zip olarak veren siteler var neden .exe gibi indirtiyo bize Genişletmek için tıkla ... Orda bi tik işareti var onu kaldırıp indirceksin direk indiriyor