bydexer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tebrikler
----------Eklendi @ 10:19:00 ---------- Yazıldı @ 10:18:24 ----------
Lütfen, onlar adına ben teşekkür ederim sayın moderatorum deme
cardanadam ve Blackhawk1111 nickli MCF ailesinin gözbebeği 2 forumdaşımız sessiz sedasızhttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-1593201/blackhawk1111/http://www.maxicep.com/uyeler/uye-254643/cardanadam/ bir rütbe daha atlayarak binbaşı olmuşlardır;şahsım ve tüm MCF ailesi adına siz değerli forumdaşlarımı tebrik ediyor,daha nice rütbeleri birlikte görmemizi diliyorum;iyi ki varsınız,iyi ki aramızdasınız,iyi ki bizimlesiniz,saygılarımı sunuyorum saygıdeğer forumdaşlarım.
Tebrikler
teşekkür ederim sayın modaratörüm
----------Eklendi @ 09:51:42 ---------- Yazıldı @ 09:50:56 ----------
Tebrikler
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim birinin benim adıma böyle bir konu açması çok güzel bir duygu çok mutlu ettiniz beni tekrardan teşekkür ederim
İkinizi de kutluyorum arkadaşlar daha nice başarılara inşallah
Tebrikler..
ya bu arada Blackhawk1111 arkadaşım nerede bu ikimizin adına açılmış bir konu
Teşekkür ederim sayın moderatorüm.Tebrikler
Teşekkür ederim kardeşim benim.Tebrikler
İnşallah komutanım teşekkür ederim.İkinizi de kutluyorum arkadaşlar daha nice başarılara inşallah
Teşekkür ederim kardeşim sağol.Tebrikler..
Geldim geldim kusara bakmayın biraz işlerim vardı tekrar hepinize teşekkür ederim çok duygulandım şimdi ağlayabilirim...Onu da konudan haberdar ettim;foruma giriş yaptığı an konuya müdahil olucaktır.
bydexer bu ince ve nazik davranışın ve ayrıca güzel dileklerin için sana gerçekten çok teşekkür ederim kardeşim...
Geldim geldim kusara bakmayın biraz işlerim vardı tekrar hepinize teşekkür ederim çok duygulandım şimdi ağlayabilirim...
Tamam bu tavsiyeni kulağıma küpe yapıyorum...çok sağolun;ayrıca mutluluktan ağlamanıza izin verebilirim;ama mutluluk haricindeki sebepler için asla
Tamam bu tavsiyeni kulağıma küpe yapıyorum...
Teşekkürler abi, inşallah benim de temennim o, Zaten tarzım ve yapım gereği kimseyi üzmem ve kimseyle aramı bozmam.teşekkür ederim Blackhawk1111 mobil olduğum için isimleri göremiyorumseninde rütben hayırlı, uğurlu ve cezasız olsun kardeşim
Teşekkürler sayın moderatorüm inşallah...Tebrikler Arkadaşlar Nice Rütbelere
İnşallah, teşekkür ederim...Blackhawk1111 & cardanadam Nice Rütbelere İnşaallah tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?