CapreeiON BatteryTimer 1.04 | Batarya bilgisini Gösteren Program

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CapreeiON BatteryTimer 1.04 | Batarya bilgisini Gösteren Program
Cihazınızın pil süresi hakkında size bilgi veren, ayrıca ekran koruyucu özelliği de olan programın son Sürümü
Arkadaşlar burda bir emek var Paylaşım Hoşunuza gittiyse Lütfen Teşekkür Et Butonuna tıklamayı unutmayınız.

Ekli dosyalar

Tepkiler: massaka60, kasap852, JéLiß10-- ve 157 diğerleri

leogs05

Üye
yaw emeğine sağlık da,benim samsung G810'da çalışmıyor,yani kuruluyor ama pil hakkında error diyor,teşekkürler...

Yeni e71 aldim kendime yukelemeye calisiyorum sertifika hatasi falan diyor yardim edermisinz ?

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaw emeğine sağlık da,benim samsung G810'da çalışmıyor,yani kuruluyor ama pil hakkında error diyor,teşekkürler...
Samsung Hakkında bilgim yok maalesdef yardım edemiyecegim
Yeni e71 aldim kendime yukelemeye calisiyorum sertifika hatasi falan diyor yardim edermisinz ?
Murat arkadaşım sorununuz, tetlefonunuzun sertifikasız olması.
1-Ya telefonunuzu ha.ckleyeceksiniz
2-Telefonunuzun imei ile sertifika alacaksınız.
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları burdan detaylı bilgi ve programlara ulaşabilirsiz.
Ha.ck veya sertifika yapmadan dosya yükleyemezsiniz.n:

fazo

Üye
teşekkürler

leogs05

Üye

yanıtlaman bile yeter,ilgilendiğini gösteriyor,tekrar teşekkürler,,,

Lacoste

Üye
gerçekten çok işe yarıyan bir program teşekkürler

nazif41

Üye
anl_tr kardeşim teşekkür diyorsun emek diyorsun neyin emeği program yazımı sanki sana ait adamların emek verip yazdıkları programları forumda paylaşıyorsun sonrada emeğe saygı diyorsun
bir düşünelim forumların amacı paylaşımmı yoksa teşekkür dilenmekmi??????

çok güzel, kullandığım bir program. henüz kurmadım 104 versiyonunu. bende 1,02 var acaba arasındaki fark nedir. yükliyip bakıcam. bulursam yaraım buraya..
tekrar teşekkürler..

buraxes

Üye
yalnız bir sorun var ben bu programı yükledim,bu mesajı yazarken bataryam ama program %51 kaldı diyor ? N73 kullanıyorum