Çanta Önerisi

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Çanta Önerisi
Diceksiniz bununda konusu mu açılır ama harbiden lazım ya. Bir okul çantası almayı planlıyorum üni öğrencisiyim ve lazım oluyo ama okul çantası işlevsel olmalı. Bazen laptop bile koyabilmeliyim içine

size sormamın sebebi iyi ve çok pahalı olmayan bir çanta biliyor musunuz?

Invoke

Üye
la gir bi dükkana bak

Tepkiler: Byhaydar
şöyle bir şifreli çanta al 007 james bond ajan gibi okula gider gelirsin havandan geçilmez
kızlar hemen yavşar

Tepkiler: MrTech, -Börteçine- ve narnia16
Outdoor sitelerine gozat derim, outlet kisminda ucuz ve orjinal su gecirmez sirt cantalari bulacaksin.

Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

Üye
Bi konu açmıştım bende sırt çantası için orijinal mi diye sormuştum

Bu çantayı aldım çok kaliteli laptop bölmesi de var, içi de dökülmüyor ve su geçirmez alacaksan öneririm

ismail

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın hemen bakıyorum

Tepkiler: 0MG90

SHS

Üye
çanta ne işe yarıyor ünide

Invoke

Üye
çanta ne işe yarıyor ünide

İsmail gibi nooblar kullanıyor Ben bir tane kalemle gidip imza atıyorum o kadar Pahalı la 90lira... Ben ulusta bir yerden almıştım adamın elinde bir tane kalmıştı (2yıl önce) 60-70liraya (50de olabilir) aldım sanırım. Çok iyi, laptopta koyuyom... Tatile giderken üst baş da kullanışlı oluyor =P İkisini birden de bayağı bir kullanışlı

Son düzenleme:

SHS

Üye
yani bende öyle yapıyorum zaten dersler slayttan işleniyor ayrıca pek not tutmam ben

en cool olanı boyundan asmalı spor çanta, sporcu havası verir, defteri kitabı laptopu da alır

Oğuzhan

Üye

Tepkiler: MrTech, OttomaN TigeR ve -Börteçine-

UpOneTR

Üye
Laptop çantası kullan tak omzuna git

SHS

Üye

Takacan omzuna oldu bitti :

restmod

Üye
Böyle bisey isini gorur hem sirt hem laptop cantasi.

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bisey isini gorur hem sirt hem laptop cantasi.
evet tam olarak dediğim özelliklere sahip eksik olan şey yapısı kötü daha iyi olmalı