bydexer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir de konu ile ilgili yorum yapsanız?
Artık tahammülüm kalmadı saygıdeğer moderatörüm;yayınlanan konuyla alakasız yorum yapıldığında basıyorum şikayeti.
Alakasız-ters-kışkırtıcı yorumlar şikayeti hakeder.örneğini bugünlerde çoğu yerde görüyoruz.
Artık tahammülüm kalmadı saygıdeğer moderatörüm;yayınlanan konuyla alakasız yorum yapıldığında basıyorum şikayeti.
Doğru olan da bu zaten tartışmaya girmek yerine. Teşekkürler.
Alakasız-ters-kışkırtıcı yorumlar şikayeti hakeder.örneğini bugünlerde çoğu yerde görüyoruz.
bu saçmalık ne yaw yorumu sindiremiyorsanız paylaşım yapmayın
bu saçmalık ne yaw yorumu sindiremiyorsanız paylaşım yapmayın
eğer siz düzgün,hakaret , kışkırtıcı şeyler içermeyen yorumlar yaparsanız kimse birşey demez ama aksini yaparsanız saygıdeğer modlarımız gereğini yapacaktırbu saçmalık ne yaw yorumu sindiremiyorsanız paylaşım yapmayın
Allah aşkına ben ne dedim kieğer siz düzgün,hakaret , kışkırtıcı şeyler içermeyen yorumlar yaparsanız kimse birşey demez ama aksini yaparsanız saygıdeğer modlarımız gereğini yapacaktır
arkadaşlara sorun bakalım şu her konuda önünüze çıkan amacınıza gitmeyi engelleyen arakadaşlara hani bakalım ne demişsiniz tamam tartışma çıkarmaya lüzum yok uzamasın fazlaAllah aşkına ben ne dedim ki
arkadaşlara sorun bakalım şu her konuda önünüze çıkan amacınıza gitmeyi engelleyen arakadaşlara hani bakalım ne demişsiniz tamam tartışma çıkarmaya lüzum yok uzamasın fazla
her zaman
Hakkaten konu kapansın binbaşım;aynı durumla tekrar karşılaşırsak ne yapıcağımızı gayet iyi biliyoruz zaten
her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?