Uruloki
Üye
<br>
la bada çıkalı 3 senemi oldu ??heyallahım ya
</font><br>
gerizekalı samsung appse ekimde açıldı bi b oook bilmeden konuşma,bu sene ekimde yenilenecek yeniden,bada küvetse senin symbianın kanalizasyon
Androidde daha az uygulama var artı uygulama diye sayılanların çoğu internet yer imi.
ben ios dan bahsediyorum iyi oku da konus,ayrica badayi ben isletim sisteminden bile saymam,benim is arkadasim wave almis dogru düzgün program yok diye yakiniyor bu sistemle mi övünüyorsun allahini seversen git baska yerde takil.
kardş o arkadaşın madem pro manyağı gitsin android alsın hey allahım yaa,sallıyonuz gibime geliyo neyse,mantıksız konuşuyosunuz çünkü,sanki iphone 3g yi alanlar pro içinmi aldı ,saçmalıyosunuz
tamam ben terbiyesizim ama sen de yalancısın be
Aklı başında ve teknolojiden azıcık haberi olan insan, iPhone'un uygulama telefonu olduğunu bilir. Android'de bulunan uygulamalar iOS'tekilerin 3'te 1'i kadar ya vardır ya yoktur. iPhone 3G çıktığında yıl 2008 diye düşünürsek, Android yerine iPhone almak daha mantıklı. Aslında o zaman Nokia almak daha da mantıklıydı.
Kaldı ki, ben yalancıysam; beni takip eden (istatistiklere göre internet siteme dün 6.700 küsür kişi giren [ki daha yeni yeni başlıyorum amatör blog'a]) insanlar, bile bile bu yalancı takip etmeyelim bırakalım mı diyorlar? Saçmalama ya.
Iostan fazla diyenlere sözüm, hem symbianda gerekli uygulamalar var, uygulama çöplüğü değil.Android uygulamalarını beğenmeyen biri Symbian uygulamalarını beğenip nasıl Symbian kullanır hayret ediyorum.
e peki şimdi ne alakası iphonenun uygulama teli oldupunun konumuzla,ben ne diyorum sen ne diyosun güzel kardeşim,yapma etme karşındaki insanın belki günlük daha fazla ziyaret edeni olabilir(bada turkiye.com)
Geri geldim, bir sürü şey yazılmasını bekliyordum; herneyse.
Acaba bir konu içerisinde mesajlarında kaç tane yanlış unsur bulabileceğimi merak ediyordum. Bu mesajınla beraber 3 oldular
Birincisi ile başlayayım. Sen demedin mi bir kaç yazı önce pro isteyen iPhone mu alır pro isteyen gider Android telefon alır diye? Android'deki progrm/uygulama'ların sayısı AppStore'dakilerin 3'te 1'i kadar var anca.
İkisincisi ile devam ediyorum; açıkçası böyle her lafı yanlış anlayan (ve biraz baskıyı arttırdığımda baskı yüzünden küfretmeye başlayan) bir kişiliğin; Host ve Domain'i alabilmesi bile benim tuhafıma gitti doğrusu.Aynı zamanda ben sana İnternet sitemin ne kadar kullanıcı aldığını (o yalnızca çok az kişi girdiğini düşündüğüm dündü) ön plana vermedim; bana yalancı dedin, ben de bu kadar kişi bani yalancı olduğum için mi takip ediyor dedim. Hatta, senin gibi forum kurallarını çiğneyip, mesajımın içinde internet sitemin reklamını da yapmadım.
Bu arada, internet sitende bulunan, 1 ile 200 satırlarındaki tüm CSS kodlarını bana ÖM ile atabilirsen; onun senin internet siten olduğuna inanırımİnanmıyorum demiyorum, ama bu zamanlarda böyle çok kişi ortada konuşuyor.
Neyse konuyu saptırmayalım, küvetinin Tizen karşısında kolay lokma olduğunu da belirteyim
1.kardeşim sen sorunlumusun ben o adama misal söyledim ha android ha ios ikisininde uyg çok o bnem başkasıyla muhabbetim sen gelip muhabbete girersen alıntı yap bari anlayım
2.ben reklam yaptım çünkü sen önce artislik yapınca bende buu yola başvurdum kanıt falan göstermem inanmazsan senin bilicen iş(ayrıca reklamı sensationda bol bol yapıyor )
3.sen o siteyi kapat malum zavallı meegon gitti symbian zaten bitiyor boşa açmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?