Baykuslu bolumde hep az veriyo 60ta cok fazla geliyo baykus surekli patliyo falan haliyle asiri puan getiriyo hileyi kullanalim da arkadaslar ttarafindan da damga yemiyelim
Yeni sürüme bugün bakma fırsatım oldu. Normal bölümlerde yeni birşey yok. Yalnız 25 tane baykuş bölümü eklenmiş. Onları halleder eklerim. Yalnız ne şekilde editlemem gerek o konuda kararsızım. Bundan sonraki normal bölümlerin hamle sayısında oynama yapmadan sadece şeker sayısını 4 e düşürüp bomba patlama süresini 99 yapmayı düşünüyorum. Baykuştada tahteravallideyken hamle sayısı şuan hilelide 2. Bu yüzden 2 hamlede ortada bomba patlıyor. Bombadan sonra da 5 hamle sonra tahteravalli tekrar kuruluyor. Sonraki 5 hamle sayısını 20-30 yaparsam ortada bomba patlaması anca 1-2 defa olacağından hem baykuşun devrilme derdi olmaz hemde fazla puan almazsınız.
Kötü niyetli söylememiştim, şu şekerler bizi paranoyak yaptı bağımlı olduk kusuruma bakmayın yeni sürümde sadece baykuş açılmış yeni bölümler hala yok deli etti oyun bizi yaw
Kötü niyetli söylememiştim, şu şekerler bizi paranoyak yaptı bağımlı olduk kusuruma bakmayın yeni sürümde sadece baykuş açılmış yeni bölümler hala yok deli etti oyun bizi yaw
Bir sıkıntı yok. face bağlanıyor ve gayet de iyi çalışıyor. Gözden kaçırdığınız birşey olmalı. 1. mesajı tekrardan gözden geçirin isterseniz. Özellikle verileri ile beraber kaldırmak ve face i kaldırmak önemli sanırım.
Bir sıkıntı yok. face bağlanıyor ve gayet de iyi çalışıyor. Gözden kaçırdığınız birşey olmalı. 1. mesajı tekrardan gözden geçirin isterseniz. Özellikle verileri ile beraber kaldırmak ve face i kaldırmak önemli sanırım.