çanakkaleden bir mezar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chawush

Üye
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

ChavRash

Emekli Yönetici
DefectoR abi dökmüş içini yine.

Çanakkalede savunan türk askerleri hakkında başka bir rivayet daha var bunu hiç duymamışınızdır. sanırmım. yabancı askerler demişti bızım ordakı savastıklarımız turk askerı degıldı sarıklı cubbelı ınsanlardı demişler ( buda ashab-ı bedir olabilir deniyor ya nı allah c.c) tarafından ektsra bı yardım anladınızmı arkadaslarım .

; size başka duymadıgınız bir şey daha anlatayım. çok ümlü bir alim kalp gözü açık yani baktığı zaman cim şeytan felan otur şeyleri görebilen insan . tam çanakkale savasının oldugu sıralarda medine i munevvere ya gider peygamber efendımızın (s.a.v) kabrıne geldıgınde peygamberımızı goremez . ve dusunmeye baslar acaba bır gunah mı ısledım kı ne hata yaptım resullullah yok. sonra dolasır gelır ve peygamber efendımızı gorur. sorar. ya resulallah dun sızı goremedım. peygamber efendımızde dun aksam çankkaledey dım dıyerek o zata cevap verir. türklerin peygamber efendımızın yanındakı onemını anladınız mı arkadaslarım . birde kendi kendinize sorun neden en önemli şeylerın başını tukıye cekıyor. düşününnn..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...