Camide imama kafa attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Camide imama kafa attı
Sarıyer'de bir camide bu kadarına pes dedirten olay yaşandı. İstanbul Sarıyer'de İstinye Kaplıcalar Camisi'nde geçen hafta yatsı namazı sırasında 24 yaşındaki Uğur Ç.'nin cep telefonu çaldı.

"SEN KİME BAĞIRIYORSUN"
İmam Ahmet Ç. genci uyararak telefonunu kapatmasını istedi. Uyarıya sinirlenen genç dışarı çıktı. Namaz bitince tekrar camiye giren Uğur Ç., "Sen kime bağırıyorsun " diyerek imam Ahmet Ç.'ye kafa attı. Burnu kanayan imam Ahmet Ç. yere düşünce cemaat araya girdi.

İmam Ahmet Ç., hastanedeki tedavisinin ardından yaralanmasıyla ilgili olarak Adli Tıp raporu aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, Uğur Ç.'nin ifadesini aldı. Uğur Ç. ifadesinde suçlamayı kabul etmedi ve kendisine "" diyerek hakaret ettiğini öne sürdüğü imam Ahmet Ç.'den şikâyetçi oldu.

Soruşturmayı tamamlayan savcılık Uğur Ç. hakkında "basit yaralama ve hakaret" suçundan 1.5 yıldan 3.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Savcı, Uğur Ç.'nin dediğini iddia ettiği imam Ahmet Ç. hakkında takipsizlik kararı verdi. Uğur Ç.'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. kaynak : ensonhaber

Emrgncy

Üye

Türk insanı daha telfonu nerede kapatacağını nerde sessize alcağını öğrenemedi
Camii girişlerinde yazıyor.
' HÂK iLE iRTiBÂTA GEÇiNCE, HALK iLE iRTiBÂTI KESELiM'

yanımda olsa bir tanede ben atardım dünyanın kaç bucak olduğunu görürdü

mstf_l

Üye
Anlamıyorum bu kadar mı zor bi telefonu sessie almak
Hadi bir hata yaptın bari kabullen hatanı

İmam ne yaprsa cemaat onu yapar diyecektim ama atasözü bu sefer olmadı

KAFAT ATMAK YUH BE ADAM AĞIR Hasta

KAFAT ATMAK YUH BE ADAM AĞIR Hasta
kafa atarsın belki sokakta felan da devlet memuruna atarsan 6 aydan başlayacaksın şöyle birşeyde varki bindiğim otobüste yolcu şoföre kafa attı 2 gün sonra dışarıdaydı nezaret yemiş sade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...