camel

Anil-D

Üye
Ne anlamda katı?
gece 2 den sonra giremiyoz camdan giriyoz kiz yok odev icin yanlış anlama cugara icebiliyon içki yasak pc neti kisitli yavas yan da kiz yurdu onlar isi rahat gulusmeleri geliyor oda arkadasimi sevmiyorum daha sayimmi

-efşan

Üye
bak ya. Belkilere sığınıyor bir de. güzel kardeşim, bırak gitsin. bir kuru ot ile şad olası değilsin ya.

Oğuzhan

Üye
gece 2 den sonra giremiyoz camdan giriyoz kiz yok odev icin yanlış anlama cugara icebiliyon içki yasak pc neti kisitli yavas yan da kiz yurdu onlar isi rahat gulusmeleri geliyor oda arkadasimi sevmiyorum daha sayimmi
İçki her yurtta yasaktır ama biz gizlice odaya sokup içiyoruz bazen. Yurt hiçbir zaman tam olarak tatmin etmez oğrenciyi. En iyisi ev sanırım.

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
İçki her yurtta yasaktır ama biz gizlice odaya sokup içiyoruz bazen. Yurt hiçbir zaman tam olarak tatmin etmez oğrenciyi. En iyisi ev sanırım.
aynen ya kötü oda arkadasimi degistirmem sart ama cocugada diyemiyorum

Oğuzhan

Üye
aynen ya kötü oda arkadasimi degistirmem sart ama cocugada diyemiyorum
O iş sıkıntı ya... Sürekli yuzyuze bakacaksınız odanı değiştirsen bile. Ama gerçekten çok problem yaşıyorsanız salla çocuğu değiştir gitsin.

Anil-D

Üye
O iş sıkıntı ya... Sürekli yuzyuze bakacaksınız odanı değiştirsen bile. Ama gerçekten çok problem yaşıyorsanız salla çocuğu değiştir gitsin.
ya cok ispiyoncu sahtekar bir tip rahat vermiyor resmen

Anil-D

Üye
Haklısın da abi kesin bir karar vermeden bırakmam zor. Zaman içinde inşallah bırakmaya kesin karar veririm.

Kır ağzını burnunu. Sesini çıkartamaz sesini.
yaptik onu zaten gitti yurt mudurune sikayet etti yurttan atiliyodum onun yuzune yerde yatiriyorum onu [emoji1]

-efşan

Üye
inşallah kardeşim. Duacınım.

Tepkiler: Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yaptik onu zaten gitti yurt mudurune sikayet etti yurttan atiliyodum onun yuzune yerde yatiriyorum onu [emoji1]
O zaman mutlaka değiştir odanı. Daha aylarca aynı odada kalacaksın çunku.

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
sağlığa zararlı