-efşan Üye -Emre' Alıntı: Hakaret değil amacimiz ancak insan üzülüyor elinde sigara ile dolaşan ilkokul öğrencilerini görünce. Genişletmek için tıkla ... Üzülüyorsan, sevinirim buna. Keza, vicdanın bu denli katreye dahi takılıyor ise.
-Emre' Alıntı: Hakaret değil amacimiz ancak insan üzülüyor elinde sigara ile dolaşan ilkokul öğrencilerini görünce. Genişletmek için tıkla ... Üzülüyorsan, sevinirim buna. Keza, vicdanın bu denli katreye dahi takılıyor ise.
Baydırman Moderator Konu Sahibi vay be konu nerelere gelmiş cemalden başladık camel a geldik @Mr. Turk
-efşan Üye -Emre' Alıntı: Haklisiniz zaten ne kadar hoş şey varsa zararlı ancak bu kadar zararlı olduğu bilinen bir şeyin çok normalmis gibi gösterilmesi tehlikeli Genişletmek için tıkla ... e, zamanında o kadar reklam yapıldı sigara için. Kampanya adı altında kumpanyalar yapıldı. Neyse ki elan halli bir savaş var sigara ile.
-Emre' Alıntı: Haklisiniz zaten ne kadar hoş şey varsa zararlı ancak bu kadar zararlı olduğu bilinen bir şeyin çok normalmis gibi gösterilmesi tehlikeli Genişletmek için tıkla ... e, zamanında o kadar reklam yapıldı sigara için. Kampanya adı altında kumpanyalar yapıldı. Neyse ki elan halli bir savaş var sigara ile.
Anil-D Üye Oğuzhan' Alıntı: Bir Marlboro değil. Genişletmek için tıkla ... Öğrenci adam sigarasi kaçak [emoji4]
Oğuzhan Üye Anil-D' Alıntı: Öğrenci adam sigarasi kaçak [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Biraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu.
Anil-D' Alıntı: Öğrenci adam sigarasi kaçak [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Biraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu.
Anil-D Üye Oğuzhan' Alıntı: Biraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu. Genişletmek için tıkla ... aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahali
Oğuzhan' Alıntı: Biraz para biriktirmek için kaçak Parliament içiyorum şu sıralar. Ama çok özledim Marlboro'yu. Genişletmek için tıkla ... aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahali
Oğuzhan Üye Anil-D' Alıntı: aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahali Genişletmek için tıkla ... Şubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor.
Anil-D' Alıntı: aslinda bitlis tutunu cok fena[emoji4] ama pahali Genişletmek için tıkla ... Şubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor.
Anil-D Üye Oğuzhan' Alıntı: Şubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor. Genişletmek için tıkla ... 2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsin
Oğuzhan' Alıntı: Şubatta Adıyaman tutunu getirecek bir arkadaşın arkadaşı. 50 tllik tutunle donemi kapatırsın diyor. Genişletmek için tıkla ... 2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsin
Oğuzhan Üye Anil-D' Alıntı: 2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsin Genişletmek için tıkla ... Otlakçılığı hiç sevmem. Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam.
Anil-D' Alıntı: 2. dönemde bakarsin la[emoji1] arkadaslardan otlanirsin Genişletmek için tıkla ... Otlakçılığı hiç sevmem. Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam.
Anil-D Üye Oğuzhan' Alıntı: Otlakçılığı hiç sevmem. Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam. Genişletmek için tıkla ... lafin gelisi dedim zaten [emoji16] yurt biraz kati bizde kurallar
Oğuzhan' Alıntı: Otlakçılığı hiç sevmem. Mecbur kalmadıkça asla başkasından sigara almam. Genişletmek için tıkla ... lafin gelisi dedim zaten [emoji16] yurt biraz kati bizde kurallar
-efşan Üye yakınınızda olsam kafanızı kırarım, bıraktırırım o sigarayı size de işte... İmkanlar vasıl olmayınca dilek hasıl olmuyor.
yakınınızda olsam kafanızı kırarım, bıraktırırım o sigarayı size de işte... İmkanlar vasıl olmayınca dilek hasıl olmuyor.