ufd Üye ya ben kayıt oldum ama link çıkmadı --------------- Ekleme --------------- ya ben kayıt oldum ama linki göremedim! --------------- Ekleme --------------- ya ben kayıt oldum ama linki göremedim!
ya ben kayıt oldum ama link çıkmadı --------------- Ekleme --------------- ya ben kayıt oldum ama linki göremedim! --------------- Ekleme --------------- ya ben kayıt oldum ama linki göremedim!
leonardo_ninja Üye çok güzel olmuş ellerine sağlık)sziden birşey istiyabilirmiyim.kemal sunalın sesleri varı.
Salih Baba™ Üye mmcchhtt' Alıntı: Kardeş bu oyun S60 bölümünde ama N70 te çalışmadı. Yardım edebilecek olan varmı? Genişletmek için tıkla ... Bu oyun N70 de çalışmıyor...Aslında fixi felan vardır ama ben denemedim...Bu oyunun Special Edition adı altında N70-N72 için olanı çıkacaktı ama çıkmadı nedense....
mmcchhtt' Alıntı: Kardeş bu oyun S60 bölümünde ama N70 te çalışmadı. Yardım edebilecek olan varmı? Genişletmek için tıkla ... Bu oyun N70 de çalışmıyor...Aslında fixi felan vardır ama ben denemedim...Bu oyunun Special Edition adı altında N70-N72 için olanı çıkacaktı ama çıkmadı nedense....