nester_26 Üye arkadaşlar anladığım kadarı ile telefon için bunun p için olanı yokmu. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar anladığım kadarı ile telefon için bunun p için olanı yokmu. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. paylaşım için teşekkürler
.::Burgess::. Üye 6630 da sorunsuz çalışıyor süper bir oyun TÜRKÇE olmasıda ayrı bi güzel ama tuşları degiştiremiyormuyuz ben mi beceremiyorum Emegine Saglık TEşekkürler
6630 da sorunsuz çalışıyor süper bir oyun TÜRKÇE olmasıda ayrı bi güzel ama tuşları degiştiremiyormuyuz ben mi beceremiyorum Emegine Saglık TEşekkürler
gökhan8 Üye Hemen Indiriyoruuuuuuuummm.. --------------- Ekleme --------------- Paylasım Icin Sagol.. . --------------- Ekleme --------------- Bu Oyunu Sis Veya Jar Haline Getirseniz Daha Iyi Olur Cünkü Coğu Kısıde Fexplorer Programı Yok..
Hemen Indiriyoruuuuuuuummm.. --------------- Ekleme --------------- Paylasım Icin Sagol.. . --------------- Ekleme --------------- Bu Oyunu Sis Veya Jar Haline Getirseniz Daha Iyi Olur Cünkü Coğu Kısıde Fexplorer Programı Yok..
.::Burgess::. Üye Tamamdır usta tuşları degiştirmeyi başardaım meger ben yapamıyormuşum Tekraradan Teşekkürler